Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner vx by marko_rox

<< < (5/11) > >>

marko_rox:
i reko mi lik da su rolice 7 g na njemu

pralas:
ovako sa videa mi je teško reci,najbolje da izmjeris ubrzanje 0-80 kmh koliko sec,ali opet nezz koliko su točni ti satovi na starijim verzijama...

ali ako je lik rekao da su unutra 7gr role onda sigurno nemas multivar,inace 7.3gr su serijske rolice i dimenzije su 19x17 to je za serijski variomat,dok u multivar idu dimenzije 20x17 i to uopce ne bi radilo sa 7gr rolama jer kao sto sam rekao za multivar su taman 9.5 gr i tu se vrti na 9 000 okretaja kroz ubrzanje,sto je taman...

a sa multivarom nista neces na krajnjoj dobiti,jedino ubrzanje i meduubrzanje...posto vidim da vec imas nesto preko 21 000 km(kao i ja na svom) ubrzo te ceka skidanje masine i štelanje ventila jer se to radi na 24 000 km...

a gledaj moguce da starija verzija ide bolje bile su neke price o tome,ali je svejedno puno da si 15 m ispred njega,očito nesta nije u redu sa njegovim vx-om i spreman je za servis  :dontknow:

marko_rox:
onda je serijski  :toothy12:

iskreno meni krajnja ni ne treba nego kad dodem iza auta tocno da jos malo bolje ima to ubrzanje bi mi bilo idealno makar mi je i ovak super  :icon_biggrin:
a to štelanje ventila je kao veći servis? kolko to kosta otprilike da se pripremim jer sam sad u mjesec dana kolko ga imam napravil 1000 km nes malo vise tak da ce 24 tocno na zimu bit otprilike...

aa reko je da je bil na servisu prije sezone, al da je prije isal bolje tak da nez, mozda mu nije rolice mjenjal ili je u necem drugom stvar nez, a nema ni 10 tis na njemu

pralas:

--- Citat: marko_rox - 29 Srpanj, 2012, 13:23:27 ---onda je serijski  :toothy12:

iskreno meni krajnja ni ne treba nego kad dodem iza auta tocno da jos malo bolje ima to ubrzanje bi mi bilo idealno makar mi je i ovak super  :icon_biggrin:
a to štelanje ventila je kao veći servis? kolko to kosta otprilike da se pripremim jer sam sad u mjesec dana kolko ga imam napravil 1000 km nes malo vise tak da ce 24 tocno na zimu bit otprilike...

aa reko je da je bil na servisu prije sezone, al da je prije isal bolje tak da nez, mozda mu nije rolice mjenjal ili je u necem drugom stvar nez, a nema ni 10 tis na njemu

--- Kraj citata ---
to "malo" sto ti treba ces upravo dobiti sa variomatom ;)
pa je veci je servis cim ide masina dolje,ne znam hoces ga voziti u servis ili nekom tko zna sto radi tako da točne cijene nema...ulje i filter ulja mjenjaj svake 3 500 km i to to..
preporucio bi da kada bude taj servis provjeris stanje klizača,rolica,remena,centralnog te po potrebi zamjenis pa si miran...

marko_rox:
e to ;D
ok budem...puno ti hvala  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju