Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner vx by marko_rox

<< < (4/11) > >>

marko_rox:
znaci oko 1000 kn mi je potrebno... bude pricekalo do zime ;D i hvala ti pralas na tako detaljnom odgovou  :notworthy:

prvo bi stavil auspuh (samo top) radi zvuka, onda imam pitanje jel se kaj s njim dobi?
 i jel s njim se mozda moraju mjenjat rolice ili nesto?

stef pa ni to nije iskljuceno ...po kolko su im cijene?

jog hvala ;)

IvanRox:

--- Citat: marko_rox - 27 Srpanj, 2012, 00:39:06 ---znaci oko 1000 kn mi je potrebno... bude pricekalo do zime ;D i hvala ti pralas na tako detaljnom odgovou  :notworthy:

prvo bi stavil auspuh (samo top) radi zvuka, onda imam pitanje jel se kaj s njim dobi?
 i jel s njim se mozda moraju mjenjat rolice ili nesto?

stef pa ni to nije iskljuceno ...po kolko su im cijene?

jog hvala ;)

--- Kraj citata ---
osim zvuka nis jos ces i izgubit ostavi serijski  :icon_thumright:

Gianelli extra77:
ljep vx  :icon_thumright:
ako stavis nesto tipa serdarevic ili deak samo ceg ga usporit ali zbog zvuka ces mislit da je puno bolje

pralas:
auspuh ti ne bi preporucio,jer sam se i ja "opekao"...
puno zuji a malo meda daje,ukratko osim zvuk koji ces dobiti vrlo vjerojatno da ces izgubiti na ubrzanju a mozda i na krajnjoj,mislit ces da nisi nista izgubio isto kao sto sam ja mislio ali napravi 1000-2000 kilometara sa otvorenim auspuhom i onda vrati serijski pa se odi provozati,neces moci vjerovati...a i policija te moze jebavati zbog preglasnog spuha...

variomat ti je svakako bolja investicija...
ako si vec zapeo za auspuh onda kupi postenu stvar poput leo vince sbk carbon ali mu je zato i cifra oko 2 500 kn a za te novce opet mozes napraviti swap na 200 ccm sto ti je jos najbolja varijanta  :laughing7:
ugl. ako si zadovoljan kako ti sada ide skuter samo stavi variomat i vozi se,nemoj nikakve masine stavaljati i swapove opet ces spiskat dosta para...

marko_rox:
kakav si ti Bog fkt ti hvala kaj mi sve tak objasnis... al sam si razmisljal kad si rekal ovo za variomat da dobim na ubrzanju a na krajnjoj slabo... frend ima isto vxa al novog i kad stanemo jedan uz drugog i ja njega ono to 80 ostavim 15ak metara i onda tak drzi razmak do kraja... jel moguce onda da vec imam multivar? budem stavil video kak ide pa ces mozda moc bolje procijenit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju