Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (114/141) > >>

Marekk:

--- Citat: zrakoplovac - 07 Srpanj, 2013, 00:48:55 ---
--- Citat: Marekk - 07 Srpanj, 2013, 00:42:58 ---
--- Citat: zrakoplovac - 07 Srpanj, 2013, 00:31:57 ---e,daj da te pitam za ovaj oversized vario sad kad sam se sjetil... ;D
jel si moral bendix vadit možda van zato kaj je vario prevelik ili ide sve taman unutra?  :)

--- Kraj citata ---

Stage6 prodaje maglu s tim oversize variom, nije ni mm veći nego serijski ili oaj Multivar kaj imam sad, sva 3 su na 1mm od bendixa bili.
MOžda ga zovu Oversize zato kaj u setu dolazi s Oversize kompletnim prijenosom, koji je opet standard veličine samo su zadnje polutke 100% linearne  ;D ;D ;D Al zato ima agresivne kanale, odma diže remen  :icon_thumright: ko MHR multić

btw. Yasuni City16 spuh na Streetrace/MHR Replicu? Ima širok powerband, moglio bi to dobro funkcionirati na 10.500?

--- Kraj citata ---
to su te sheme,a baš me zanima sad jel je i polini evolution istih dimenzija  :dontknow:,valjda je,hvala :icon_thumright:
ja mislim da bi dobro to bilo sa city-em jer mrvicu otvoreniji od r-a  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

99,9% da je i Polini evo vario istih dimenzija ko i serijala i ova 2, jer na svaki ide bendix bez problema, a u istom su rangu (Racing vario)
Meni je sad žao kaj sam prodao R/T Vario, baš bi htel sad vidjeti jel bi bolj epali okretaji na startu (alfa je rekel da s MHR variom je manje prevrtaval nego s multi2000)

Budemo vidjeli za City16, možda bude radil društvo Streetraceu pa da se ventilira  :toothy12: ;D

zrakoplovac:
e jbg sad je gotovo  ;D
ma city je taman za to  :toothy12:

2mario2:
opet kemijaš neke??? ak tak nastaviš nebuš ti imel finalni proizvod prek tam do 2030. ;D

btw. tvoja te izgleda prejako stisnula, pa nisi od muke i bola gledel oko sebe nek si htel ćim prije doma. haha

Marekk:

--- Citat: 2mario2 - 11 Srpanj, 2013, 15:14:15 ---opet kemijaš neke??? ak tak nastaviš nebuš ti imel finalni proizvod prek tam do 2030. ;D

btw. tvoja te izgleda prejako stisnula, pa nisi od muke i bola gledel oko sebe nek si htel ćim prije doma. haha

--- Kraj citata ---

finalni proizvod je h pogonu mjesec dana već i kotura se, toći vozi doslovno, ali nikad nemaš mira oko toga, sad bi opet nešto jače  :laughing6:  ;D
Čim prije  ;D

walkay:
Zato kupi neki Big Bore, SP180 ili SR150 pa njih tuniraj, onda ces tek svatiti sta je to kad ti ide a ne dere se!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju