Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
2mario2:
sad kad se vozim s biciklinem ni potrubiti nećeš, a??? do kraja meseca bum ja kraj tebe doslovce proletel same da pila dojde i rega se i ja kategoriju položim...
Marekk:
--- Citat: 2mario2 - 06 Srpanj, 2013, 07:57:00 ---sad kad se vozim s biciklinem ni potrubiti nećeš, a??? do kraja meseca bum ja kraj tebe doslovce proletel same da pila dojde i rega se i ja kategoriju položim...
--- Kraj citata ---
prijatelj, nisam te ni skužil, kak nej htel potrubiti. :icon_thumright:
A do kraja mjeseca možda bude moja makina postala pravi midrace, imam ponudu za Yasuni i SR, samo me strah da mi opet nebu preveč to sve skupa, pa d apostane neupotrbljivo za svaki dan :( :( :icon_biggrin:
zrakoplovac:
e,daj da te pitam za ovaj oversized vario sad kad sam se sjetil... ;D
jel si moral bendix vadit možda van zato kaj je vario prevelik ili ide sve taman unutra? :)
Marekk:
--- Citat: zrakoplovac - 07 Srpanj, 2013, 00:31:57 ---e,daj da te pitam za ovaj oversized vario sad kad sam se sjetil... ;D
jel si moral bendix vadit možda van zato kaj je vario prevelik ili ide sve taman unutra? :)
--- Kraj citata ---
Stage6 prodaje maglu s tim oversize variom, nije ni mm veći nego serijski ili oaj Multivar kaj imam sad, sva 3 su na 1mm od bendixa bili.
MOžda ga zovu Oversize zato kaj u setu dolazi s Oversize kompletnim prijenosom, koji je opet standard veličine samo su zadnje polutke 100% linearne ;D ;D ;D Al zato ima agresivne kanale, odma diže remen :icon_thumright: ko MHR multić
btw. Yasuni City16 spuh na Streetrace/MHR Replicu? Ima širok powerband, moglio bi to dobro funkcionirati na 10.500?
zrakoplovac:
--- Citat: Marekk - 07 Srpanj, 2013, 00:42:58 ---
--- Citat: zrakoplovac - 07 Srpanj, 2013, 00:31:57 ---e,daj da te pitam za ovaj oversized vario sad kad sam se sjetil... ;D
--- Kraj citata ---
Stage6 prodaje maglu s tim oversize variom, nije ni mm veći nego serijski ili oaj Multivar kaj imam sad, sva 3 su na 1mm od bendixa bili.
MOžda ga zovu Oversize zato kaj u setu dolazi s Oversize kompletnim prijenosom, koji je opet standard veličine samo su zadnje polutke 100% linearne ;D ;D ;D Al zato ima agresivne kanale, odma diže remen :icon_thumright: ko MHR multić
btw. Yasuni City16 spuh na Streetrace/MHR Replicu? Ima širok powerband, moglio bi to dobro funkcionirati na 10.500?
--- Kraj citata ---
to su te sheme,a baš me zanima sad jel je i polini evolution istih dimenzija :dontknow:,valjda je,hvala :icon_thumright:
ja mislim da bi dobro to bilo sa city-em jer mrvicu otvoreniji od r-a :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju