Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (95/141) > >>

Marekk:

--- Citat: SR - 10 Svibanj, 2013, 21:25:13 ---Koma... cek sa zx-om je preglasan bio??

--- Kraj citata ---

ma ne, kupio sam ZXa isti dan usput na povratku kad sam i SRku kupio ovu drugu (sadašnju), a Next sam dobio s prvom isto takvom.  :icon_biggrin: Kombinacije  8)
Ali meni se taj LV zvuk nikak ne sviđa pa sam prodal ZXa i Nexta, a na SRku tu prvu sam stavil serijsla spuh od ove sad i prodal sam ju full serijalu, kak je i bila kupljena.  :icon_thumright: Tak da sad imam doma jedino r1200, a to ništa, čeka se neki šminkić novi da stigne, ljubav još od davnih dana kad sam Roxa imal, samo u puno blažoj varijanti, neprežaljeni  :icon_biggrin:

Grale:
Rokni gore neki slabiji kit s jednom karikom, city 16,19/21 i bok :icon_biggrin:

Tomi_ZG:
Šteta,a to je sranje kad si u malom mjestu pa te svi zapamte i odma murija hop na vrata.
Ovo mi je dobro kad si drotu rekel da se netko vozi bez spuha  :laughing3:

SR:

--- Citat: Marekk - 10 Svibanj, 2013, 21:31:27 ---
--- Citat: SR - 10 Svibanj, 2013, 21:25:13 ---Koma... cek sa zx-om je preglasan bio??

--- Kraj citata ---

ma ne, kupio sam ZXa isti dan usput na povratku kad sam i SRku kupio ovu drugu (sadašnju), a Next sam dobio s prvom isto takvom.  :icon_biggrin: Kombinacije  8)
Ali meni se taj LV zvuk nikak ne sviđa pa sam prodal ZXa i Nexta, a na SRku tu prvu sam stavil serijsla spuh od ove sad i prodal sam ju full serijalu, kak je i bila kupljena.  :icon_thumright: Tak da sad imam doma jedino r1200, a to ništa, čeka se neki šminkić novi da stigne, ljubav još od davnih dana kad sam Roxa imal, samo u puno blažoj varijanti, neprežaljeni  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ahaaa  :icon_biggrin:  :icon_thumright:

Marekk:
Problem ovo je bilo kaj je užasno glasan bil na usis. Dok sam imal taj spuh na MHR Replici, bilo je taman ,ali jer je bil i airbox, ali i replica vrti puno manje okretaje, ali to je bilo fino za čuti. Ovo je van tolerancije za naseljeno kak se čuje, zvuk je prekrasan da se razumijemo, ali ljudi to ne kuže.

70cc bude i dalje, zbog rege (070-SR) je sad glupo vračati se na 50  :toothy12: Ali čim dalje od Racinga kakvog, mada ima u nazivo nšt sličnoga  ;D

Tomy, a kaj bi drugo, stajal je na autobusnoj prek dučana, ja produžil korak do njega i reko mu nek malo pripaze na to da se dečki voze bez auspuha motorom, a u glavi si razmišljam kak ću sutra rastavit taj "motor bez auspuha"  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju