Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (96/141) > >>

pralas:
rekao sam ti ja odma da to nije za voznju  javnim cestama,jedino za otici izdivljati se negdje i toe to...
imao sam sličan setup na minarelli makini prije 2 godine i sve mi je jasno,i ja sam sve rasprodao u roku 2 mjeseca od kada sam ga slozio i napravio sveukupno 200 km...

ti si jos dobro prošo,mene je idiot od susjeda cekao na kraju zavoja sa sjekirom,sreća sto sam ga vidio na vrijeme pa sam se stigo okrenuti i gas,drugi idiot je zalijevo travu pokraj ceste i kada je vidio da dolazim crijevom počeo spricat po meni mamu mu j**** skoro sam se razljepio,a dobiacivanje sa ceste da mi jebu mater i dizanje ruku su bili uobičajeni..

eto rasprodao sve,kupio runnera,velika tablica i mogu da mi  :blowjob1:

Marekk:
saga se nastavlja  8)
neki racing delovi prodani, neki se pakiraju, a neki čekaju pare da se skupe

Bitno da je cilindrico doma, 50cc SR :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9:

A tu se vidi kak se je mojstr od biaxa "Dox Tornado" do ranih jutarnjih sati poigral s kanalizacijom cilindra  :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Blokovi je  prije proširil radi S6 racinga, pa je sad trebalo SR cilindar proširiti kanale za te blokove
Malo podloški za cilindar da se i skviš porihta i zapalenje smao što nije počelo

A šteta bi sad to bilo složiti, a da se ne stavi prigodna puvalica, R Carbon

S već malo ozbiljnijim prijateljem  :icon_biggrin:

pajo:
Lijepi slozeno:D

Sent from my U8650 using Tapatalk 2

Peksy:

--- Citat: pralas - 10 Svibanj, 2013, 21:56:53 ---rekao sam ti ja odma da to nije za voznju  javnim cestama,jedino za otici izdivljati se negdje i toe to...
imao sam sličan setup na minarelli makini prije 2 godine i sve mi je jasno,i ja sam sve rasprodao u roku 2 mjeseca od kada sam ga slozio i napravio sveukupno 200 km...

ti si jos dobro prošo,mene je idiot od susjeda cekao na kraju zavoja sa sjekirom,sreća sto sam ga vidio na vrijeme pa sam se stigo okrenuti i gas,drugi idiot je zalijevo travu pokraj ceste i kada je vidio da dolazim crijevom počeo spricat po meni mamu mu j**** skoro sam se razljepio,a dobiacivanje sa ceste da mi jebu mater i dizanje ruku su bili uobičajeni..

eto rasprodao sve,kupio runnera,velika tablica i mogu da mi  :blowjob1:

--- Kraj citata ---
ti si lud sta si trpija to :) meni su isto zugali,pa san lipo sa yasunija skinija prigusivac i vozija bez njega da ih naviknen na taj zvuk,niko nesmi nista rec,jer znaju da bi iduci dan bez spuha,tkd u kratkom su roku navikli na yasunija :) a tek sad me zanima sta ce rec za bb-a da in majku jebe* :)

DinzPula:
ma samo gas,kakvi panduri.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju