Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
gokiSP:
--- Citat: Josip - 06 Listopad, 2012, 09:48:55 ---
--- Citat: gokiSP - 05 Listopad, 2012, 22:04:45 ---
--- Citat: Josip - 04 Listopad, 2012, 22:03:46 ---
--- Citat: gokiSP - 04 Listopad, 2012, 18:13:49 ---Za mareka i josipa aka nevjerne tome :) za vikend ću poslikat da može stat bez da igdje zapinje.
--- Kraj citata ---
ti pwk karbovi su vanjslim dimenzijama isti, razlike su u promjerima i setupu carba
imam keihin i ne stane s prirubnicom kupovnom pod 45°, jer, em casica sa naslanja na blatobran em gore zapinje u kadu em neznam koji bi filter stao
nestane ni s R/T distancer+prirubnica, ocu rec stane, samo se nesto mora uklonit/ispilat da bi stalo :dontknow:
probao sam pa zato govorim :icon_thumright:
P.S. jedva 19 i 21 stane da nigdje ne zapinje, pa malar i gljiva :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Je li Keihin veći od TM-a? Kažem ti, TM24 i prirubnica 32°. Stane bez ikakvog rezanja. Istina, problem je bio filter pa sam i to morao kemijati jer ništa kupovno ne bi stalo. Ali ako si u mogućnosti variti alumini i imaš malo volje, napraviš si kakav ti treba, a da nitko ne skuži da je homemade. :)
--- Kraj citata ---
imam doma 24 tm i on je igracka naspram 28 keihin-a, a tmx 27 je zanjih ko cigla :icon_thumright:
Ako je tako onda ne znam stane li jer nisam nikad imao keihin 28 pa ne znam. Usput, hoćeš li prodati taj tm24? :)
--- Kraj citata ---
Miki-speedy:
ne znam koji je veci tm28 ili ovaj tvoj pwk,mislim da je tm i na bb-u mi je bez problema stojao,morao sam jedino onaj odusak srezat par mm i to je to
eto na slici se vidi koliko ostane za blatobran
Josip:
--- Citat: gokiSP - 06 Listopad, 2012, 22:37:38 ---
--- Citat: gokiSP - 04 Listopad, 2012, 18:13:49 ---Za mareka i josipa aka nevjerne tome :) za vikend ću poslikat da može stat bez da igdje zapinje.
--- Kraj citata ---
ti pwk karbovi su vanjslim dimenzijama isti, razlike su u promjerima i setupu carba
imam keihin i ne stane s prirubnicom kupovnom pod 45°, jer, em casica sa naslanja na blatobran em gore zapinje u kadu em neznam koji bi filter stao
nestane ni s R/T distancer+prirubnica, ocu rec stane, samo se nesto mora uklonit/ispilat da bi stalo :dontknow:
P.S. jedva 19 i 21 stane da nigdje ne zapinje, pa malar i gljiva :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Je li Keihin veći od TM-a? Kažem ti, TM24 i prirubnica 32°. Stane bez ikakvog rezanja. Istina, problem je bio filter pa sam i to morao kemijati jer ništa kupovno ne bi stalo. Ali ako si u mogućnosti variti alumini i imaš malo volje, napraviš si kakav ti treba, a da nitko ne skuži da je homemade. :)
--- Kraj citata ---
imam doma 24 tm i on je igracka naspram 28 keihin-a, a tmx 27 je zanjih ko cigla :icon_thumright:
Ako je tako onda ne znam stane li jer nisam nikad imao keihin 28 pa ne znam. Usput, hoćeš li prodati taj tm24? :)
--- Kraj citata ---
nebi to prodavao, cak bi i kupio jos koji, jer imam par skutera i skoro svaki ima bar dve makine :icon_biggrin:
--- Citat: Miki-speedy - 07 Listopad, 2012, 01:07:12 ---ne znam koji je veci tm28 ili ovaj tvoj pwk,mislim da je tm i na bb-u mi je bez problema stojao,morao sam jedino onaj odusak srezat par mm i to je to
--- Kraj citata ---
kad sve to fino sklopis, onda pogledaj di ce zapinjat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Miki-speedy:
--- Citat: Josip - 07 Listopad, 2012, 10:12:35 ---
--- Citat: gokiSP - 06 Listopad, 2012, 22:37:38 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
nebi to prodavao, cak bi i kupio jos koji, jer imam par skutera i skoro svaki ima bar dve makine :icon_biggrin:
--- Citat: Miki-speedy - 07 Listopad, 2012, 01:07:12 ---ne znam koji je veci tm28 ili ovaj tvoj pwk,mislim da je tm i na bb-u mi je bez problema stojao,morao sam jedino onaj odusak srezat par mm i to je to
--- Kraj citata ---
kad sve to fino sklopis, onda pogledaj di ce zapinjat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Zapinjao je jedino ovaj zlatni-mesing odusak,zbrusio ga do pola,stavio blatobran i isao vozit se :)
--- Kraj citata ---
Drnda:
de prekinite qotat , zauzima post pola stranice.. nastavite pisati normalno...
marek svidja mi se projekt , jako je malo srki opcenito da se tuniraju, a kamoli ovaj setup sto ti slazes
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju