Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (64/141) > >>

gokiSP:

--- Citat: Josip - 04 Listopad, 2012, 22:03:46 ---
--- Citat: gokiSP - 04 Listopad, 2012, 18:13:49 ---Za mareka i josipa aka nevjerne tome  :) za vikend ću poslikat da može stat bez da igdje zapinje.

--- Kraj citata ---

ti pwk karbovi su vanjslim dimenzijama isti, razlike su u promjerima i setupu carba
imam keihin i ne stane s prirubnicom kupovnom pod 45°, jer, em casica sa naslanja na blatobran em gore zapinje u kadu em neznam koji bi filter stao
nestane ni s R/T distancer+prirubnica, ocu rec stane, samo se nesto mora uklonit/ispilat da bi stalo  :dontknow:
probao sam pa zato govorim  :icon_thumright:

P.S. jedva 19 i 21 stane da nigdje ne zapinje, pa malar i gljiva  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Je li Keihin veći od TM-a? Kažem ti, TM24 i prirubnica 32°. Stane bez ikakvog rezanja. Istina, problem je bio filter pa sam i to morao kemijati jer ništa kupovno ne bi stalo. Ali ako si u mogućnosti variti alumini i imaš malo volje, napraviš si kakav ti treba, a da nitko ne skuži da je homemade. :)

Marekk:
daj mi samo reci jel ti karb funkcionira dobro pod tim kutom od 30-35?
Mislim d aje ova keisler pod kutom 35 kad s espominje 10 stupnjeva strmije nego malossi
nebum ju radil doma jer moram kupovat sav materijal, cijev, pločicu bušit s rupom 28mm, nemam doma varstroj  ;D, leti okolo, prosi ovog, kupuj ovo, i nakraju mi ispadne pola ove kupovne koja je opet kraća 3×. A i d aradim bila bi od željeza. Ajde daj sliku, čeakom mi nevjernici.
Jedino za nju možda neki distancer između bude potreban da se malo zakosi prema 30, no otom potom

p.s. Znam da je šteta sad tu mašinu rastavljati, ali kaj sad, najbolje bi ga bilo ne opće voziti ičuvati doma  ;D ;D :toothy12: :toothy12:

gokiSP:
Pa što ako je prirubnica metalna? Bar znaš da je vječna i da nikad neće puknuti i vući falš zrak.  :) I zašto bi gumena bila kraća? Moja metalna je dugačka svega 5 cm, a kupovna vjerujem nije kraća. Skuter radi normalno, isto kao i sa 45°.  :) I za BB mašinu sam si radio manji kut od 45, ali ipak sam morao rezati kadu zbog sajle i mogućeg zapinjanja prilikom amortizacije, a podizač nisam htio stavljati.

Marekk:
pa znam ja to, ali kad ti velim, ne isplati mi se raditi ju, jer nemam doma ni alata za to napraviti, a nemam ni materijala takvog, inače nije to nikakav kunst za izraditi  :icon_thumright:
ova je dugačka 2cm koju bi uzel :icon_thumright:
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640248688&category1=A&category2=CAT&lang=de

Znači TM24 može radit s prirubnicom 30, nadam se da nebude PWK zezal s takvim nagibom.

Josip:

--- Citat: gokiSP - 05 Listopad, 2012, 22:04:45 ---
--- Citat: Josip - 04 Listopad, 2012, 22:03:46 ---
--- Citat: gokiSP - 04 Listopad, 2012, 18:13:49 ---Za mareka i josipa aka nevjerne tome  :) za vikend ću poslikat da može stat bez da igdje zapinje.

--- Kraj citata ---

ti pwk karbovi su vanjslim dimenzijama isti, razlike su u promjerima i setupu carba
imam keihin i ne stane s prirubnicom kupovnom pod 45°, jer, em casica sa naslanja na blatobran em gore zapinje u kadu em neznam koji bi filter stao
nestane ni s R/T distancer+prirubnica, ocu rec stane, samo se nesto mora uklonit/ispilat da bi stalo  :dontknow:
probao sam pa zato govorim  :icon_thumright:

P.S. jedva 19 i 21 stane da nigdje ne zapinje, pa malar i gljiva  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Je li Keihin veći od TM-a? Kažem ti, TM24 i prirubnica 32°. Stane bez ikakvog rezanja. Istina, problem je bio filter pa sam i to morao kemijati jer ništa kupovno ne bi stalo. Ali ako si u mogućnosti variti alumini i imaš malo volje, napraviš si kakav ti treba, a da nitko ne skuži da je homemade. :)

--- Kraj citata ---

imam doma 24 tm i on je igracka naspram 28 keihin-a, a tmx 27 je zanjih ko cigla  :icon_thumright:

--- Citat: Marekk - 05 Listopad, 2012, 22:43:15 ---pa znam ja to, ali kad ti velim, ne isplati mi se raditi ju, jer nemam doma ni alata za to napraviti, a nemam ni materijala takvog, inače nije to nikakav kunst za izraditi  :icon_thumright:
ova je dugačka 2cm koju bi uzel :icon_thumright:
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640248688&category1=A&category2=CAT&lang=de

Znači TM24 može radit s prirubnicom 30, nadam se da nebude PWK zezal s takvim nagibom.

--- Kraj citata ---

ne stoji na pia makina skroz ravno ko na minarelli-ju tako da ti ovaj kut nije previse bitan
jos i sama baza di se montira prirubnica stoji nagnuta pod nekim kutem, a ti imas apriliju kojoj je zadnji amortizer oko 300mm ako nije cak i 310mm tako da ti to jos dodatno smanji kut
ako ti fizicki sve to moze stat tu nemas nikakve brige sa samom funkcijom carba, lako se postela da u casicu dolazi veca razina goriva tj da se kasnije zatvara
ja sam igrom slucaja nabavio taj TMX koji je bas za cross i njemu takve egzibicije poput skakanja i naginjanja manje smetaju  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju