Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (62/141) > >>

Grale:
znači ti si otprije imal već istu srku serijalu?! :toothy9:

Josip:

--- Citat: gokiSP - 04 Listopad, 2012, 18:13:49 ---Za mareka i josipa aka nevjerne tome  :) za vikend ću poslikat da može stat bez da igdje zapinje.

--- Kraj citata ---

ti pwk karbovi su vanjslim dimenzijama isti, razlike su u promjerima i setupu carba
imam keihin i ne stane s prirubnicom kupovnom pod 45°, jer, em casica sa naslanja na blatobran em gore zapinje u kadu em neznam koji bi filter stao
nestane ni s R/T distancer+prirubnica, ocu rec stane, samo se nesto mora uklonit/ispilat da bi stalo  :dontknow:
probao sam pa zato govorim  :icon_thumright:

P.S. jedva 19 i 21 stane da nigdje ne zapinje, pa malar i gljiva  :icon_thumright:

Miki-speedy:
Meni Tm28 na bb stane bez problema pod 45,nisam bas zagledao koliko vise prostora bb ima  :dontknow:

Josip:

--- Citat: Miki-speedy - 04 Listopad, 2012, 23:23:32 ---Meni Tm28 na bb stane bez problema pod 45,nisam bas zagledao koliko vise prostora bb ima  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Jel ti slozeno sve na skuter kada blatobran i sve ostalo, jel ti i filter montiran na carb?

Miki-speedy:

--- Citat: Josip - 05 Listopad, 2012, 08:22:26 ---
--- Citat: Miki-speedy - 04 Listopad, 2012, 23:23:32 ---Meni Tm28 na bb stane bez problema pod 45,nisam bas zagledao koliko vise prostora bb ima  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Jel ti slozeno sve na skuter kada blatobran i sve ostalo, jel ti i filter montiran na carb?

--- Kraj citata ---
Da,sa blatobranom,ako nadjem sliku postavicu ovde

marek,uzmi onu s6 prirubnicu sa distancerom i vidi jel ima da se kupi prirubnica samo za 24 ako ne mozes uzet i za 28icu i napravit redukciju od plastike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju