Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (61/141) > >>

gokiSP:
Nažalost nemam, ali radio sam prirubnicu za Mikuni TM24 i nigdje ne zapinje sa tim kutom od 32.

Josip:

--- Citat: Marekk - 04 Listopad, 2012, 00:27:11 ---
--- Citat: gokiSP - 04 Listopad, 2012, 00:21:04 ---Kako ti zapinje? Pa kažem ti da sam neki dan radi to za novi sr i da je ok. Metalna homemade.

--- Kraj citata ---

čašica od PWK (točnije onja dolje šraf) mi zapinje u blatobran (od NRG je onaj mali blatobran), a ak ga stavim dalje iza onda gore undertail zapinje u lulicu od sajle kad si sjednem na motor (ili nedaj bože 2).
Ali budem još točno pogledal kroz ove dane jer nisam ni imal vremena za mjerenje baš puno. A i bolje je kad je čim krača prirubnica.

Imaš koju sliku od toga komplet, prirubnica  kut 32 + karb 24/28 na srki novoj?

--- Kraj citata ---

svakako će ti zapinjat  :icon_thumright:

Marekk:

--- Citat: Josip - 04 Listopad, 2012, 16:52:59 ---
--- Citat: Marekk - 04 Listopad, 2012, 00:27:11 ---
--- Citat: gokiSP - 04 Listopad, 2012, 00:21:04 ---Kako ti zapinje? Pa kažem ti da sam neki dan radi to za novi sr i da je ok. Metalna homemade.

--- Kraj citata ---

čašica od PWK (točnije onja dolje šraf) mi zapinje u blatobran (od NRG je onaj mali blatobran), a ak ga stavim dalje iza onda gore undertail zapinje u lulicu od sajle kad si sjednem na motor (ili nedaj bože 2).
Ali budem još točno pogledal kroz ove dane jer nisam ni imal vremena za mjerenje baš puno. A i bolje je kad je čim krača prirubnica.

Imaš koju sliku od toga komplet, prirubnica  kut 32 + karb 24/28 na srki novoj?

--- Kraj citata ---

svakako će ti zapinjat  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

i ja si mislim da bude. zludela me bude ta prirubnica, kaj god pogleda mda bi stavil, niš ne stane nutra.

Otišla danas ova prva SRka, sad je samo ova zadnja ostala koja se bude i slagala  8) 8)

Sad bude odma nekima jasnije zake sam nabavil dijelove a SRka je bila u oglasu  :toothy12:

btw. danas ili sutra budem rastepel i krenul slagat

gokiSP:
Za mareka i josipa aka nevjerne tome  :) za vikend ću poslikat da može stat bez da igdje zapinje.

Sonny br.11:
kaj si s YZ napravil sušilo za veš :laughing7:

šala mala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju