Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
Sonny br.11:
najboje uzmi od člana mhr-team naturpijani evo2 i letiš po bedexu :happy6:
Marekk:
Več sam dosadan s ovim auspusima i svim, ali imam još pitanje.
Jel Yas R napred ima zakretnu onu flanđu koja ide na cilindar kak i večina auspuha ima tog ranga , tj nije zašvasana i fiksna kak na serijskom spuhu? (nemislim da se skida i da ima federe)
R bi čak za serijalu i neki gus 70 bio bolji od City16, a to mi je i najbitnije! jer moram napomenuti da mi Replica 70 nije bila prva opcija nego je tek tako doletila dobra ponuda za nju pa sam ju uzeo umjesto gusa 70.
Nađe se i novi City16 za 1800, a imam sad jednu ponudu za novog zapakiranog Ra za manje od 1100kn pa mi izgleda primamljivije još ;D
Grale:
kolko se sjećam rekel si da je replika uletela,a da posle uzimas jače...
ako nemislis uzimat jače od gusa tipa malossi sport onda uzmi r jer je dobra prilika stvarno...
Marekk:
--- Citat: Grale - 08 Rujan, 2012, 14:52:30 ---kolko se sjećam rekel si da je replika uletela,a da posle uzimas jače...
ako nemislis uzimat jače od gusa tipa malossi sport onda uzmi r jer je dobra prilika stvarno...
--- Kraj citata ---
da, u tom rangu nešto, S6 streetrace/TP trophy.
:icon_thumright: :icon_thumright:
Josip:
--- Citat: Marekk - 08 Rujan, 2012, 14:39:14 ---Več sam dosadan s ovim auspusima i svim, ali imam još pitanje.
Jel Yas R napred ima zakretnu onu flanđu koja ide na cilindar kak i večina auspuha ima tog ranga , tj nije zašvasana i fiksna kak na serijskom spuhu? (nemislim da se skida i da ima federe)
R bi čak za serijalu i neki gus 70 bio bolji od City16, a to mi je i najbitnije! jer moram napomenuti da mi Replica 70 nije bila prva opcija nego je tek tako doletila dobra ponuda za nju pa sam ju uzeo umjesto gusa 70.
Nađe se i novi City16 za 1800, a imam sad jednu ponudu za novog zapakiranog Ra za manje od 1100kn pa mi izgleda primamljivije još ;D
--- Kraj citata ---
objasnio sam ti jako detaljno, neznam koji dio ne kuzis :dontknow:
da hvala bogu da se okrece
cisto sumljam da ces ga ganjat na serijali, jer dobro postelani gus trosi manje nego stock cilindar s yasuni r
a ako ces minimalno ic na gus, onda ti tu dode na isto, r ili city16 (osim u 700kn)
ja sam govorio o replici, da je slozis s city16 cisto sumnjam da bi iso ni na jace ni na slabije, vozio bi to i bio miran
uzmi taj r i slozi to i vozi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju