Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
Josip:
--- Citat: Marekk - 07 Rujan, 2012, 17:03:48 ---Josip, a sad bi ipak složil to malo ozbiljnije pa da s ei vozim, ja ti godišnje tak itak napravim s tim čudom oko 1000 km, ak i tolko.
R1200 je bil prejak, i to mnogo :toothy12: :toothy12: Znal sam ja to odma, i prije nek sam probal, ali sam htel probati. :happy6: :happy6: :toothy9: Rox je bil na stock cilindru, Team 50 klip i C21, i išel je pristojno i dugo.
Nisam ja rekel da je City16 prejak, nego je jači od Ra sigurno, ali i 500 kuna skuplji, a vjerujem da bi Replica išla dobro s Rom, a jači auspuh za ubuduče ako želi mkaj složiti imam.
Nisam odma, mlad i nadobudan, na greškama se najbolje uči :icon_thumright:
CNC ventilvar budem stavil, meni ni netreba anlaser, samo si moram alat nabaviti za skidanje varia onda :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
onda fino uzmi city 16, novi 19 stage6, radilicu stavi neku bgm (cca100njak €) i ona ti je pogodna i za neki jaci setup i miran si, nece trosit previse ic ce vrhunski za svaki dan i bezbriznu voznju i vise nego dovoljno, a opet mozes kruzat s pola gasa a ima snage i za pretjecanje
kad slazes izdvoji koju kunu vise, nece ti bit zao, uzmi city16, ima snage iz niskih okretaja cak i vise nego R, jer je konstrukciski isti ko i city R za minareli, a slow rider je usporediva i dossao do zakljucka da jaci od obicnog R-a i da bi isao na soluciju city 16 a vozio je malossi sport, a o tome sam vec pisao :icon_thumright:
ako nebude srece s ovim variom uzmes multivar 2000 i ko bog, on je best buy za pia grupaciju
kompresor od 25l imas vec za 500-600kn novi, a odlicna stvar, napumpas gume i ispuses racunalo i svasta nesto :toothy12:
ivanm:
pa jasno da setup ovisi o tome kolko imaš godina... neda ti se skakati po križanjima ko jarac..
ja sam se vozio sa nardom mjesec i pol a i da nije zacviko kit prodao bi ga ovak i onak jer sam skužio da je takvo startanje na 9000 okr preteško za moju kičmu.. ak imaš malo više godina ko ja (38) preporučam ti slabiji spuh i normalniji start..
3alfa3 se najduže vozio sa yasuni R-om jer je za grad najvozniji, a i ja se uskoro vraćam na taj spuh..
Josip:
--- Citat: ivanm - 07 Rujan, 2012, 17:43:11 ---pa jasno da setup ovisi o tome kolko imaš godina... neda ti se skakati po križanjima ko jarac..
ja sam se vozio sa nardom mjesec i pol a i da nije zacviko kit prodao bi ga ovak i onak jer sam skužio da je takvo startanje na 9000 okr preteško za moju kičmu.. ak imaš malo više godina ko ja (38) preporučam ti slabiji spuh i normalniji start..
3alfa3 se najduže vozio sa yasuni R-om jer je za grad najvozniji, a i ja se uskoro vraćam na taj spuh..
--- Kraj citata ---
e jbg sada ivane, onda se treba vozit stock skuter i miran ko mirna maras
kad je vec uzeo replicu neki iskoristi njen potencijal, a kvacilo se moze nastelat da krece i normalnije s malko proklizavanja, ali to je sad nesto drugo
i city je pun pogodak, jer se moze vozit normalnije jer imam momenta, a kad je i kit takav da ima dosta momenta (u ovom slucaju replica) onda se moze postelat da krece skoro ko stock skuter bez trzaja i poskakivanja
u biti, vise sam dosadan sam sebi, ti marek uzmi sta oces, ja sam ti dao dobronamjeran savjet a ti na kraju odluci sta ces kupit :dontknow:
mislim da jos nije bilo city 16 kad je alfa uzimao i nedavno je reko da je to idealna kombinacija, a i do nedavno se mislilo da je on isti ko c16 samo sta jos ima homologaciju za cestu tako da ga se izbjegavalo
Marekk:
--- Citat: Josip - 07 Rujan, 2012, 18:06:17 ---
--- Citat: ivanm - 07 Rujan, 2012, 17:43:11 ---pa jasno da setup ovisi o tome kolko imaš godina... neda ti se skakati po križanjima ko jarac..
--- Kraj citata ---
kad je vec uzeo replicu neki iskoristi njen potencijal, a kvacilo se moze nastelat da krece i normalnije s malko proklizavanja, ali to je sad nesto drugo
i city je pun pogodak, jer se moze vozit normalnije jer imam momenta, a kad je i kit takav da ima dosta momenta (u ovom slucaju replica) onda se moze postelat da krece skoro ko stock skuter bez trzaja i poskakivanja
u biti, vise sam dosadan sam sebi, ti marek uzmi sta oces, ja sam ti dao dobronamjeran savjet a ti na kraju odluci sta ces kupit :dontknow:
mislim da jos nije bilo city 16 kad je alfa uzimao i nedavno je reko da je to idealna kombinacija, a i do nedavno se mislilo da je on isti ko c16 samo sta jos ima homologaciju za cestu tako da ga se izbjegavalo
--- Kraj citata ---
City16 je u svim režimima rada bolji od R, i s niskoh i preko 10, +širi powerband?
Jel može City16 vrtjeti TPR ili S6R mkII i slične highmid setupove, ili bi za to ipak bolje bilo ostaviti si R1200. Jer razmišljam ili uzet Yasuni R i ostavit R12, ili zamijenit R12 za City16, jer on po ovim riječima može gurat od serijale do nekog Due+ ?? :dontknow: :dontknow:
Josip:
--- Citat: Marekk - 07 Rujan, 2012, 18:22:28 ---
--- Citat: Josip - 07 Rujan, 2012, 18:06:17 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
City16 je u svim režimima rada bolji od R, i s niskoh i preko 10, +širi powerband?
Jel može City16 vrtjeti TPR ili S6R mkII i slične highmid setupove, ili bi za to ipak bolje bilo ostaviti si R1200. Jer razmišljam ili uzet Yasuni R i ostavit R12, ili zamijenit R12 za City16, jer on po ovim riječima može gurat od serijale do nekog Due+ ?? :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
nemoze bas tpr i s6r mkII koji je sad jos jaci nego prethodnik, mislim moze ali to nije to, on je nesto slabiji od narda ali je dobar iz niskih okretaja
radi na stock termo grupi, ali idealno pokriva sve base i low midrace cilindre, a s replikom se slaze po mom misljenju idealno, jer je yasuni r ne iskoristava 100% zbog nesto nizeg peak powera, dok je c16 jaci od narda sto je opet overkill za repliku, a city je taman izmedu, dobar iz niskih, ima momenta i uz to jos jako sirok powerband tako da bi ti bilo steta da ne uzmes to kad vec kupujes novo
ako u buducnosti planiras nesto jace ostavis taj r1200, a ti sad kako hoces :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju