Tehnički kutak > Garaža
'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)
Marekk:
a ovo ostalo bude štimalo?
Susjed/bratič mi ima na svojem Spy-seru 70 fergu Dellorto 21, ali taj skuter stoji več 5 godina i nebu ni slagan, pa vjerojatno bi onda i s 21 ok radila replica? :icon_thumright:
Josip:
--- Citat: Marekk - 06 Rujan, 2012, 20:38:25 ---a ovo ostalo bude štimalo?
Susjed/bratič mi ima na svojem Spy-seru 70 fergu Dellorto 21, ali taj skuter stoji več 5 godina i nebu ni slagan, pa vjerojatno bi onda i s 21 ok radila replica? :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
taman bi ti city 16 sjeo na repliku, nije prejak, a decko ga vozi na stock cilindru bez problema, jedino kaj mu krece malo "visocije"
ovaj stock 17,5 ni ne pomisljaj stelat, a 21 bi ti bilo malo prevec ali sigurno bolje nego onaj stock 17,5
mozda bi ti mogao bit sporan vario, njemci kazu da je izuzetno agresivnih kanala te da nije bas pogodan za slabije setupe :dontknow:
ko bi tebi nesto preporucija kad malo malo promjenis planove za setup :laughing7:
ivanm:
nisam upućen u to koju radilicu imaš, ako je stock, samo yasini r dolazi u obzir, to je max..
nikakvi c16 ni niš slično na serijsku radilicu.
a mhr replica sa yasuni r je provjerena kombinacija, niš prejako, onak solidno za vozit..
da se sa 17.5 al bolje 19 naravno.. tak ja za sebe sad pripremam put za yasunija opet jer mi je ovaj leovince tt preslab za taj kit..
a kaj će ti novi klip na replici ak ima tak malo km? pa ti klipovi idu bez problema i više od 20000km ak je sve okej poštelano..
osim ako misliš nekom donirat stari klip jer meni baš treba neki bolji od mojega ;D
taj ventilvar jbg trebo si na to mislit, dakle nema anlasera i morat ćeš ga skidat sa kompresorom..
uglavnom dosta nepotreban dio..
a za variomat nemam pojma koje role idu al ak su u garnituri tak lagane meni se čini da je to gramaža za minarelli..
probaj sa težima pa vidi..
Josip:
--- Citat: ivanm - 06 Rujan, 2012, 22:04:39 ---nisam upućen u to koju radilicu imaš, ako je stock, samo yasini r dolazi u obzir, to je max..
nikakvi c16 ni niš slično na serijsku radilicu.
a mhr replica sa yasuni r je provjerena kombinacija, niš prejako, onak solidno za vozit..
da se sa 17.5 al bolje 19 naravno.. tak ja za sebe sad pripremam put za yasunija opet jer mi je ovaj leovince tt preslab za taj kit..
a kaj će ti novi klip na replici ak ima tak malo km? pa ti klipovi idu bez problema i više od 20000km ak je sve okej poštelano..
osim ako misliš nekom donirat stari klip jer meni baš treba neki bolji od mojega ;D
taj ventilvar jbg trebo si na to mislit, dakle nema anlasera i morat ćeš ga skidat sa kompresorom..
uglavnom dosta nepotreban dio..
a za variomat nemam pojma koje role idu al ak su u garnituri tak lagane meni se čini da je to gramaža za minarelli..
probaj sa težima pa vidi..
--- Kraj citata ---
Bravo, pohvalno
ivanm:
:zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju