Tehnički kutak > Garaža

'07 Aprilia SR 70R (Jorge Lorenzo #48 Replica)

<< < (32/141) > >>

giannelli:
ja sam u istoj dilemi za tp trophy i yasuni r. Imam dellorto 19 phbg sa w7 iglom i dellorto 17,5 phva ED sa a7 iglom. Najvjerovatnije budem ipak iso sa 19.

Marekk:
radilica je serijala, 7.000 km.

Yasuni je dosta jak za tu Replicu i ostale gusnate 70 sport kiteve.

Klip je izgorel na čelu, zato mi treba novi  :toothy12: :toothy12: mogu ti ovog poklonit da ga staviš u vitrinu  :happy6:

ventilvar je došao uz S6 R/T vario, nemislim ga ni stavljat, ostavit ću serijsku vanjsku polugu, ne radi anlasera, nego radi toga kaj nemam alat za skidanje koji uhvati u centru, ili kompresor.

Role su danas isprobane serijske crne piaggio (6,2?) i sve ispod toga je prelagano na ovom sad setupu kak je , Next ispuh, dizna 74, medium (narančasti) centralni feder koji se dobi uz vario.

Mislio sam da če vario nešto napraviti, ali vjerojatno je ovo preslab cilindar da bi se vidlo zasad, dok se ne stavi nešto jače.

jel ima tko koje original role viška od Piaggio makine?

Grale:
6,4 su role orginal,60tak kn koštaju nove...
btw replika je alu :icon_scratch:

Marekk:

--- Citat: Grale - 07 Rujan, 2012, 13:34:42 ---6,4 su role orginal,60tak kn koštaju nove...
btw replika je alu :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

je, alu je replika, corsa je gus.
Znam da su tak, no možda neko ima da mu netreba kad nevozi na serijala postavkama ili je stavio rezu  :icon_thumright:

ivanm:
ja dođem u orosavlje 16.9. na trku pa ti dofuram role ak hoćeš.. ti meni dofuraj klip (u biti trebam samo karike ak nisu potrošene jako jer moje imaju 30000km ;D )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju