Tehnički kutak > Česta pitanja o stylingu
Smirglanje prije farbe ??
3alfa3:
Treba nabavit 2K bezbojni lak koji je otporan na sve to
Lumpri:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Srpanj, 2012, 18:13:55 ---Treba nabavit 2K bezbojni lak koji je otporan na sve to
--- Kraj citata ---
da ako češ radit sprejom samo češ sjebati plastike triba bi kupit baznu boju mobihelov lak s utvrđivačem i razrjeđivačem i odnjet profi lakireru da ti polije to sad nzn kolko bi te ispali lak možda do 300kn i bazna boja 150kn za cjeli motor možda i manje a možda i više ovisi o boji i + ruke meštra ako očeš da bude extra
edit:
--- Citat: stunt_master - 05 Srpanj, 2012, 11:48:56 ---Jel bolje 800 il 1200 ? Kakva je uloga onda primera i sprickita ? rekli su mi primer da se sprickit bolje uhvati a sprickit da pokrije rupice ,jel tako ? a onda ako ih ne stavim to nece utjecat na hvatanje boje odnosno nece se ljustit bez njih ILI :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
800 ti je dovoljno primer se stavlja na golu plastiku radi boljeg vezivanja farbe s plastikom ali netrebaš ukoliko je več lakirano tj ne vidi se gola plastika a šprickit služi za popunjavanje sitnih točkica tj rupica u koje nastaju u kitu...
stunt_master:
Ko je spomenio sprej :dontknow: S kompresorom se radi :icon_thumright:
EDIT: kolike mi trebaju bit pauze odnosno susenja izmedu prve i druge ruke i zatim bezbojnog laka ??
3alfa3:
--- Citat: stunt_master - 05 Srpanj, 2012, 19:31:14 ---Ko je spomenio sprej :dontknow: S kompresorom se radi :icon_thumright:
EDIT: kolike mi trebaju bit pauze odnosno susenja izmedu prve i druge ruke i zatim bezbojnog laka ??
--- Kraj citata ---
Kaj ne pise u uputstvu?
Lumpri:
buduči da je ljeto možeš slobodno bazu bacat 2-3 ruke po potrebi i to ne previše nalivat u razmacima između 10-ak minuta (ugl vidjet češ na svjetlu kada je suho a kada ne ) a lak u 2 ruke u razmacima između 15-ak minuta al kako je alfa rekao trebalo bi pisat u uputstvu za lak...pazi da ne preliješ lak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju