Tehnički kutak > Česta pitanja o stylingu
Smirglanje prije farbe ??
stunt_master:
U planu imam bojat neke plastike koje su amo rec u tip top stanju kao nove jos se sjaje :icon_biggrin:
Proucio san postupak cili dobro I samo me jos zanima zasto vecina vas savjetujete prvo brusenje pa primer,sprickit pa tek onda boju i bezbojni ako je plastika netaknuta,zasto nije dovoljno samo nanijet primer ili sprickit i bojat bez tog brusenja , :dontknow:
I jos kako se tocno nanosi taj kit i koja mu je uloga ??
3alfa3:
Zato da bi se primer bolje primio. Ne mzoes ga samo spricat po plastici, moras ju, uostalom i odmastiti
stunt_master:
--- Citat: 3alfa3 - 04 Srpanj, 2012, 23:59:20 ---Zato da bi se primer bolje primio. Ne mzoes ga samo spricat po plastici, moras ju, uostalom i odmastiti
--- Kraj citata ---
Aha hvala :icon_thumright: Jesu taj sprickit i bezbojni lakovi svi isti, tj. dal je svejedno koji uzmem il trebam trazit bas neke posebne za plastiku ??
3alfa3:
--- Citat: stunt_master - 05 Srpanj, 2012, 00:17:27 ---Aha hvala :icon_thumright: Jesu taj sprickit i bezbojni lakovi svi isti, tj. dal je svejedno koji uzmem il trebam trazit bas neke posebne za plastiku ??
--- Kraj citata ---
Trebas primer za plastiku. Ali nemoj me pitat koji je najbolji jer ne znam ;D Jednom sam samo sa Duplicolorovim primerom u spreju sredio jedan branik i bilo je OK - drzalo se godinama
E da, koliko sam skuzio, najbolje se slazu proizvodi istog proizvodjaca jer su kemijski kompatibilni, ali kazem, nikad se nisam bavio lakiranjem pa sve kaj znam je ono sto sam cuo u razgovorima
stunt_master:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Srpanj, 2012, 00:22:15 ---Trebas primer za plastiku. Ali nemoj me pitat koji je najbolji jer ne znam ;D Jednom sam samo sa Duplicolorovim primerom u spreju sredio jedan branik i bilo je OK - drzalo se godinama
E da, koliko sam skuzio, najbolje se slazu proizvodi istog proizvodjaca jer su kemijski kompatibilni, ali kazem, nikad se nisam bavio lakiranjem pa sve kaj znam je ono sto sam cuo u razgovorima
--- Kraj citata ---
Ma znam za primer vec pitam za sprickit i bezbojni :D A znam to ak nenadem drugacoje i ja cu dupli color vjerojatno sve u spreju kupit :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju