Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A reci ti meni Cosa po čem on nije u bajnom stanju?
Usro ga je sa ovom zelenom bojom,a pogotovo hrapave plastike,i bijeli airbox
taj runner je stvarno pažen i mažen kak bi se reklo jer znam vlasnika tak da nema uopće govora o nekoj razbijanoj kanti od skutera
a svi ste popili svu pamet svijeta u pm...nit znate razloge farbanja ni ništ, kakve veze ima boja sa stanjem skutera?seljaki
mene vise zanima stanje masine nego vanjski izgled skuteri se za 400 kn urede da su kao novi, i decko mi je rekao da mijenja jer su on i brati dobili vec kazne kaj nemaju polozen a pa im treba 50tka... makar mi je zal aeroxa sad kad sam ga slozil sve kak se spada al zasitil sam se ga htell bi jaceg i veceg skutera samo zato... a i četverotaktna masina mi se svida radi zvuka niti sam decku ista lagao u vezi aeroxa tak da mislim da bi to sutra trebali rijesit ako bude sve kak treba
Kakav si ti pacijent pa to je strašno. Ima za te novce puno boljih motora tako da za taj ne možeš reći da je oke. Sve ti je jasno čim vlasnik mijenja za 50 kubika! Sve ste rekli svojim ja znam vlasnika naravno da onda nemos rec realno stanje i nisi objektivan zato bolje šuti!Uostalom nisam ja rekao da je to kanta nego da nije u bajnom stanju o tome govori vanjski izgled, kilometri motora, cijena navedenog!Šta ti meni želiš reći da je prelakiravan motor u picikato stanju?
runner je u garazi, sve smo rijesili kak smo se i doovorili
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!