Tehnički kutak > Styling skutera
zmigavci u retrovizorima
eladio:
--- Citat: mrcina - 04 Siječanj, 2007, 08:08:45 ---ako imaš kaj pametnog kaži a ovo ostavi za sebe šugi.ima praf streetruner pozaspali ste svi niš se ne događa i nema niš pametnog.
--- Kraj citata ---
mrcina ??
ako imas TI sta pametnoga kazi? nis se ne dogadja nije razlog da ovako zaseremo..
sugi mi se javio da vise ne zeli moderirat, jer da mu nije gust, da vise vremena provodi na ciscenje nego na citanje i savjetovanje i slicno..
i ja ga razumjem..
covjek lijepo zamoli, a uopce nije napadan, nit je strog.. uputi na mjesto za zezanciju.. a vi ovako
i puno je napravio na tuningu, i da ti sad zatreba pomoc, prvi bi ti pomogao da se skuter popravi..
to vrijedi za sve
nije u hipijevskom duhu uzimati si slobodu na racun drugoga , ..umoran sam , dok ovo pisem, mozda sutra budem nesto drugacije napisao , ali tuzan sam jer se decke sputava i retorikom davi, a dogovorili smo se da tuning kao takav necemo spamat :dontknow:
idem spavat :(
r.e.!:
Sugi je moderator na ovom podforumu i ima pravo. Nismo svi jednaki, netko želi potpuno čiste topice, netko će dopustiti i malo zajebancije (jasno, ako se ne pretjera).
Dakle, Sugi, imaš metlu i pometi sve postove za koje smatraš da im nije mjesto ovdje, bez obzira na to tko je autor.
Mr J:
--- Citat: r.e.! - 05 Siječanj, 2007, 09:12:03 ---Sugi je moderator na ovom podforumu i ima pravo. Nismo svi jednaki, netko želi potpuno čiste topice, netko će dopustiti i malo zajebancije (jasno, ako se ne pretjera).
Dakle, Sugi, imaš metlu i pometi sve postove za koje smatraš da im nije mjesto ovdje, bez obzira na to tko je autor.
--- Kraj citata ---
Slazem se! Dajte ljudi otisli smo stvarno predaleko u spammanju, broj clanova raste a i dosta gostiju pregledava forum, nakon sto procitaju dolaze do zakljucka da je ovdje hrpa sarlatana!!!
Molim da se svi topici koji uvelike odstupaju od teme budu pobrisani...
roby44:
svaka cast, treba uvest drasticne mjere kako vidim. Sad cu se i ja malo aktivnije ukjucit u nadzor stylinga, sve se brise premijesta, locka.
ako smo lijepo zamolili, pa ne razumijem sta je tako tesko suzdrzat se od komentara koji nemaju veze s temom.
toliko podforuma a ni to nije dovoljno nego se mora spammat i po onome za sto smo se dogovorili da nema spamanja.
R2D2:
Ima za speedfight 2 kupiti retrovizore sa ugrađenim ledicama.cijena za 2 kom cca 250 -300 kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju