Tehnički kutak > Styling skutera

zmigavci u retrovizorima

<< < (6/8) > >>

Genesis051:
Ti bi baš pomagao našem mirovinskom fondu ... :laughing7: 
Mislim reć da bi  umirovljenici (većina, svoju pok. nonu ne računam, koja se volila voziti) pomrli od straha, sjedajući općenito na bilo koji motor, a kamo li na ovako, neki zahtjevni (dok ga ne skužiš), kao što je Vespa...

StreetRunner:
Malo nam se razvodnila tema Styling skutera.To znači da ste pomogli u svim segmentima tako da ljudi nemaju šta pitat.Samo kliknu i naću u ovoj temi šta ih zanima.SVAKA ČAST :headbang: :notworthy:

Sugar:
prekinite spammat

mrcina:
ako imaš kaj pametnog kaži a ovo ostavi za sebe šugi.ima praf streetruner pozaspali ste svi niš se ne događa i nema niš pametnog.

Sugar:
meni su dane ovlasti da pazim na ovaj dio foruma i da na nesto lici i ja cu se za to i brinuti!

ova tema je otvorena da bi se raspravilo o zmigavcima u retrovizorima(ako pogledas,vidjet ces da se tema tako i zove) i namjenjena je da se u njoj napisu ideje kako bi se to napravilo,a ne da vi na jednoj od dve stranice teme pisete o tome kako se na vespi daje zmigavac nogom i kako treba pozvat umirovljenike i kaj ja znam kaj sve niste tu natrkeljali!

ova tema i ovaj dio foruma nisu namjenjeni za takve price nego ona tema na dnu stranice,zove se offtopic,tamo mozes napisat kak te jutros probudio vlastiti smrad nogu i svi cemo se tome nasmijat i napisat neki svoj komentar i niko ti rijec nece rec kaj si to tamo napisao!

ne zelim bit bezobrazan i znam da si puno stariji od mene i da bi mi mogao biti tata, ali isto tako znam da sam u pravu i da nisam nebi ti rijec rekao!

ako zelimo da ovaj forum lici na nekaj i da se probije moramo se drzati nekih pravila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju