Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat kvacilo !?

<< < (2/3) > >>

igor.sb:

--- Citat: neer - 13 Svibanj, 2008, 22:20:52 ---eto ima kod skare,kod ivandije,jos jedna trgovina na bosutskom i svi oni prodaju malosi djelove za tu trecu trgovinu neznam ime javim sutra.

--- Kraj citata ---

moto shop nekad sto je bio na cepinskoj

al ne bitno, mislim lik kao da je isao na pijacu ispitivati, pa ono nije ni cudo sto babe na pijaci ne mogu nabaviti djelove za skuter

(bez uvrede)

saro:
nemaju i ne mogu naruciti kod ivandije... bio sam zvao tog lika i pricao... takoda 0 bodova kdo njih! u violi su mi nudili neki pegasov.. cijena neznam,

ali nabavio sam ga kod jave.... sad neznam koje su rolice i koja je gramatura unutra. nabavio sam si i zute federe....

imaju jedino 6.5g na lageru koliko ja znam... il 5.x ako sa mdobro zapamtio. nezam koje dodju an serijskom kad kupis multi i dali ih dobijes. pa ako netko zna koja je gramatura :) i kako ce se poansati.... pokusat cu samo promjenit taj variomat i one male zute federe. i skinit sve blokade. neznam .. za sada nebi busio diznu. pa neznam kako ce se ponasat. ne trebam motor dizat na zadnji tocak vec ono da ima ok ubranje i da mu je krajnja brzina veca....

gumy:
valjčići na multivaru za minarelli se dobiju 7.0 gr.

igor.sb:

--- Citat: saro - 14 Svibanj, 2008, 11:56:32 ---nemaju i ne mogu naruciti kod ivandije... bio sam zvao tog lika i pricao... takoda 0 bodova kdo njih! u violi su mi nudili neki pegasov.. cijena neznam,

ali nabavio sam ga kod jave.... sad neznam koje su rolice i koja je gramatura unutra. nabavio sam si i zute federe....

imaju jedino 6.5g na lageru koliko ja znam... il 5.x ako sa mdobro zapamtio. nezam koje dodju an serijskom kad kupis multi i dali ih dobijes. pa ako netko zna koja je gramatura :) i kako ce se poansati.... pokusat cu samo promjenit taj variomat i one male zute federe. i skinit sve blokade. neznam .. za sada nebi busio diznu. pa neznam kako ce se ponasat. ne trebam motor dizat na zadnji tocak vec ono da ima ok ubranje i da mu je krajnja brzina veca....

--- Kraj citata ---

jel ti mene zajeb..il sta? mos mi ovo jos 50x ponovitit ali to nije istina da NE MOGU naruciti

sta ce ti zuti federi ako nemas spuh

i jesi ti kupio taj multivar ili ne, kad ga kupis ono sto dobijes uz njega to i stavis, ne znam zasto spominjes ove druge rolice (6,5)

Rossi:

--- Citat: gumy - 14 Svibanj, 2008, 12:14:30 ---valjčići na multivaru za minarelli se dobiju 7.0 gr.

--- Kraj citata ---
kod njega je Runner ...ehhe...i dodju ti 7.2 grama rolnice uz multivar za piaggio i ok ce ti se ponasat ...a diznu bi trebo stavit 64...ako imas nekog nek ti je posalje ona ti je najjeftinija oko 20Kn ...jer kad skines blokade motor ima vise snage a nedobiva dovoljno goriva i moze se lako desit da ti zacvika ,a to nebi volio pogotovo jer je nov motor :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju