Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat kvacilo !?

<< < (3/3)

pitaNS:
nemaš potrebe da bušiš diznu jer nisi stavio nikakav rezo spuh...

sa multivarom dolaze rolnice al ne znam koja gramaža ide za tvoj skut...Uglavnom prvo stavi rolnice pa vidi kakav ćeš imati start, ako bude dobar nemaš potrebe menjati federe kvačila a ako bude trom u startu onda stavi trvđe oprugice...

sa variomatom ćeš dobiti ravnomernije ubrzanje i možda ništa krajnje - možda malo... NE OČEKUJ BOG ZNA ŠTA dok ne staviš auspuh....

Crazy Kuree:
rođaku sam skinuo sve blokade (na karb. stavio diznu 68 i skinuo lim,katalizator,sa variomata prsten) i stavio auspuh gianelli reverse,žute opruge na kvačilu,4.7 rolice po satu ide 95 može i do 100 samo treba pravca... a tek kad sam skinuo prsten s variomata i blokadu s karb išo jedva 83 i valjda remen ulego i sad ima extra ubrzanje i lijepu kranju. variomat mu je seriski

saro:

--- Citat: igor.sb - 14 Svibanj, 2008, 12:16:26 ---

jel ti mene zajeb..il sta? mos mi ovo jos 50x ponovitit ali to nije istina da NE MOGU naruciti

sta ce ti zuti federi ako nemas spuh

i jesi ti kupio taj multivar ili ne, kad ga kupis ono sto dobijes uz njega to i stavis, ne znam zasto spominjes ove druge rolice (6,5)

--- Kraj citata ---

koji dio nisi razumio??????

nazvao ivandiju i lik je rekao da NE MOZE NARUCITI (zvao jucer), ni filter a jos manje ostalo.....
u motovioli su mi nudili taj koji sam rekao sa pegaso il tak nes.. neki neznam koji isto neznaju cijenu i isto dodje kad dodje nista nije sigurno.
a kod skaremoto su mi nudili TOP neku firmu.. i nista drugo NEMAJU i nemogu pribavit.

na kraju sam otisao kod jave... oni su preselili sad na drinsku i sve moze. imaju dosta.. ono sto nema trenutno dolazi sutradan ako ima u zg.
auspuh je na putu iz austrije

igor.sb:
dobro ako ti tako kaze

ti ocito jedini ne mos naruciti malossi djelove u ivandiji, a svi drugi mogu

kraj price

vpucko:
malossi u ivandiji, cak i neke djelove od polinija mogu nabavit! neznam tko mi je pricao sa su polinijeve gljive nabavljali
TOp performance u skaro moto!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju