Tehnički kutak > Tuning skutera

namotaji paljenje

<< < (2/6) > >>

neer:
a probat cu samo tko se bavi time u osijeku da mi je znati...guglo sam sad nema ni jedne firme koja se bavi tim sranjem.pa ja cu umrijet sad opet skupljat pare za nove namotaje jbg ne gine mi novo paljenje..

robert:
ja sam neki dan sa šublerom otišao u garažu i mjerio sve šerafe koji mi trebaju za preradu!
čak i ove za ventilator sam u milimetar pogodio! čovječe božiji pa kontroliraj radije 100000 puta prije nego nešto sastaviš!

neer:
a jbg kad sam kretencina..saraf bio nesto malo duzi uopce nisam razmisljao i evo napravio sam sranje j****u sunce kak mi je sad krivo sto nisam gledao.jel treba neko posebno znjanje da se namota nova zica ??

robert:
pitaj gozz-a tu na forumu!

gozz:
Gozz vidio... ;D
Namotaji za 50 cc skuter su jedna od najjednostavnijih stvari na svijetu... Pola metra CuL (bakrene lakirane) žice promjera 1 do 1,5 mm namotanih na4,6, ili 8 polova, po svega desetak, petnajst namota.
Imaš više solucija:

1: Ovako, odi do bilo kojeg auto električara i pitaj ga da li on, a ako ne on, kome onda šalje alternatore na prematanje... Onda to daj onome ko to radi i on će ti previtlati za jednu pivu...

2: Sam "snimi" koliko namota koje debljine I U KOJEM SMJERU je motana  žica, zatim ju odmotaj, i u chipoteci, elektro dućanu kupi CuL žicu istih proporcija... pa sam namotaj...

3: Razmotaj stari transformator i uzmi žicu i napravi pod 2.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju