Općenito > Generalno o skuterima

Danas sam vozio 180-tku Runnera

<< < (2/4) > >>

3alfa3:
Kao serijala nije baš impresivan - ide, al već i 70ccm midrace skuteri odprilike idu tako.
Ako se ode u tuning te mašine, onda se čuda mogu izvuć i ide ko gluha svinja.
Baš mašina za prčkanje po njoj.

black-rox:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Svibanj, 2008, 23:55:29 ---Kao serijala nije baš impresivan - ide, al već i 70ccm midrace skuteri odprilike idu tako.
Ako se ode u tuning te mašine, onda se čuda mogu izvuć i ide ko gluha svinja.
Baš mašina za prčkanje po njoj.

--- Kraj citata ---
Uskoro je na mom stolu pa ćemo vidit kako će ići posle tuninga :icon_thumright:

vine5x:
Moram se i ja pohvaliti da s i kod mene radi isto 180 SP projekt ću postati za par dana

X-Thug:

--- Citat: roby 71 - 12 Svibanj, 2008, 21:26:06 ---neka mi netko objasni sve one oznake  sp,vxr itd :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
to su ti ka modeli FXR 180 2t to je onaj stariji , SP 180 2t , VXR i VX su mislin 4 t i mislin da bi ti se vise isplatilo uzeti VXR 200 nego ove cvaje, frend mi ima FXR-a al ga nemoze napajati gorivom koliko to trosi

Mr J:

--- Citat: X-Thug - 13 Svibanj, 2008, 14:28:25 ---
--- Citat: roby 71 - 12 Svibanj, 2008, 21:26:06 ---neka mi netko objasni sve one oznake  sp,vxr itd :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
to su ti ka modeli FXR 180 2t to je onaj stariji , SP 180 2t , VXR i VX su mislin 4 t i mislin da bi ti se vise isplatilo uzeti VXR 200 nego ove cvaje, frend mi ima FXR-a al ga nemoze napajati gorivom koliko to trosi

--- Kraj citata ---

SP/FXR treba znati postelati pa ce trositi normalno... serijala 5-5.5L a sa vecim karbom 6-6.5L probano, dokazano, prodano!

FXR ti je stariji model Runnera 180ccm i razlika izmedju njega i SP-a je u tome sto FXR ima otraga bubanj. VX i VXR su 4t modeli, VX 125ccm a VXR 180 i 200ccm. Uglavnom, 180ccm i 200ccm su leader 4t masine (VXR) koje su se nasiroko ugradjivale i u ostale skutere.

SP180 2t masina se ugradjivala osim u runnera i u dragstera 180! Nazalost najjaca 2t masina koja se ugradjivala u skutere.
Steta sto nije nastavljen razvoj 2t jacih masina i ugradnja istih u skutere jer vjerujem da bi se dobro prodavali.

Inace SP stands for Sport Production  :icon_thumright:

VXR kod automobila nosi ime Vauxhal (Opel), kod runnera ne znam o cemu je rijec...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju