Općenito > Generalno o skuterima
Danas sam vozio 180-tku Runnera
3alfa3:
--- Citat: Mr J - 13 Svibanj, 2008, 15:32:27 ---VXR kod automobila nosi ime Vauxhal (Opel), kod runnera ne znam o cemu je rijec... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Very xpensive Runner :laughing6:
Mr J:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Svibanj, 2008, 17:00:44 ---
--- Citat: Mr J - 13 Svibanj, 2008, 15:32:27 ---VXR kod automobila nosi ime Vauxhal (Opel), kod runnera ne znam o cemu je rijec... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Very xpensive Runner :laughing6:
--- Kraj citata ---
:sign020: :icon_thumright:
..::IVKULJA::..:
fxr sa bubnjem navodno ima 2ks vise,zbog spuha bez katalizatora,i radilice koja ima drugacije polutke,sad neznam,moj fx 172 je isao ko lud,da mi je tad bio sadasnji setup.ufff bila bi zverka :laughing7:
black-rox:
Ja jedva čekam da to složimo pa da vidimo šta će to stvarat :icon_scratch:
Malossi glava,portanje serijskog cilindra,dizanje timinga,novi ležaji radilice,usis hebo,prirubnica hebo 34mm,stage6 pwk 26mm black-edition,stage6 double layer filter,i vjerovatno rosst auspuh,umjesto selena ide teflon ili ležaji,i sređivanje prednjeg ovjesa itd...
Mr J:
--- Citat: black-rox - 16 Svibanj, 2008, 13:58:22 ---Ja jedva čekam da to složimo pa da vidimo šta će to stvarat :icon_scratch:
Malossi glava,portanje serijskog cilindra,dizanje timinga,novi ležaji radilice,usis hebo,prirubnica hebo 34mm,stage6 pwk 26mm black-edition,stage6 double layer filter,i vjerovatno rosst auspuh,umjesto selena ide teflon ili ležaji,i sređivanje prednjeg ovjesa itd...
--- Kraj citata ---
steta stavljati malossi glavu na to, radije pm :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju