Tehnički kutak > Blokade
CPI GTR blokada
Domica:
--- Citat: JogFromYamaha - 01 Kolovoz, 2013, 21:42:05 ---jesi probao igrati se s centralnim federom
oce on jako oslabjeti
ajd probaj bijelu centralu i oko 6 grama utege pa javi
iako bi bilo najbolje da uzmes suste centralu i remen i obnovis cijeli prenos
--- Kraj citata ---
Zamijenim vario i stavim centralni feder bijeli?
Sent from Inspire 4G - Tapatalk
JogFromYamaha:
kupi serijsku centralu i suste i remen i utege i klizace i namontiraj
i mora ici dobro
jer ako nejde nije problem u prenosu
Domica:
Ovako...
Testirao sam da vidim sto bi jos moglo biti.
Iskopcao el. Blokadu (ide 45 sa i bez nje-mijenjao 2.2, 3,3 i 4,7 mikroF, turazu mijenja znaci rafđdi ali kako je spor ne vidim da li bi stalo na 50-dok je isao do 70 bio na 4,7)
Raskopao frgu i ocistio, cok nije bas dobar ali je toplo pa je zatvoren dovod sa coka)
Kako je grana duga i suzena namjeravam do Kucelja jer nabaviti kratku je nemoguce. Sada je dizna 55 i 3 rolice 4,5 i 3 rolice 6 gr, najbolje ubrzanje.
remen je bando 788 17 28, sirina 17 (mjereno), ima ni 300 km.
Otkada sam skinuo prsten (Sa 7 mm prstenim je isao 64 po GPSu).
Onda je ustvari problem vario, remen ili feder (narucen koso vario sport, role 15x12 mix set i federi).
Vidim da po netu pise da ide inace remen 801 17 28, istina?
Da se nije namastio remen zbog rolica?
Sent from Inspire 4G - Tapatalk
cvele60:
Najveci problem ti je auspuh-grana,dizna u karbu treba oko 65-68 uz precnik lulice u airboxu min 14mm.. CDI je shit al je ok za serijalu jer ima blokadu ili na 7500-8000 ili na 10200-10500 ali je mapa paljenja losa kod oba ...stavi na nogare pa opleti po gasu i ako imas obrtmetar znaces koji je od ova dva...
Domica:
Moram tu granu rijesiti i vario.
Cudno mi kako je brzina pala 20 kmh u tjedan dana. Sa prstenom je isao bolje (moram probati vratiti na vario).
Leti kao lud do 45 i na 6500 pocne uaporavati i stane kod 7000 ali nizbrdo prede i turazu i brzinu.
Tko ce docekati granu i vario?
Dizne bas za mikuni vm16 trebam uzeti?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju