Tehnički kutak > Blokade
Runner 50cc 2007, 3kw
Rossi:
za rolnice i filter 200kn ...vidi se da vole i ti da ukradu malo ....ja sam ti reko cijene rolnice 80 kn i filter oko 50 max...sad ako ti nije zao 70 kn uzmi kod njih za 200kn to dvoje ....i ako vec imas garanciju i sve nemoj ti sam nikakve blokade skidat i to..nego njima odvuci jer ode ti odma garanacija ....sto se tice Runnera ono sp50 Race,Special editon,Sp 50 Sc i to....svi su iste snage...to su samo price da su malo jaci i brzi vak nak,razlika je samo u kombinaciji boja i naljepnica...svi 2t 50ccm Piaggio,Gilera,Derbi i aprilija novi skuteri su jednaki sto se tice jacine ....multivar bi trebo biti oko 50-70 eura neznam tacno ali je tako bilo kad sma ja uzimo ja ga platio 50 ali je sad skuplji mal ja mislim .... i sve dobijes samo uz njega dobiejs 7.2 rolnice a tebi ce trebat 6.1 gram.......sto se tice foruma drugi ...vjeruj mi ovaj je najbolji i najvise ces ovdje naucit a i sto se tice ekipe svi hoce uvijek pomoci i lijepo objasnit ....
dino_sk:
dobro ti je rossi napisao rolice su 80kn i filter oko 50 najbolje je da uzmes malossi red sponge (sportski filter) i da ti na skidanju blokada stave diznu 64 , nastelaju frgic i to je to uz naravno skidanje blokada sa auspuha i prstena s variomata
saro:
pricao sa servisom oni ne diraju diznu ni nista oko toga. znaci za skidanje prstena i da mi iz auspah izvade ono cudo uzimaju 200kn! to znam i sam nasarafat. za to mi ne treba ipak servis. rekli su mi za diznu da oni ne mjenjaju vec ju buse (u ivandiji)! i da potrosnja raste podosta.... sad koliko nisu znali reci. a u motoviola su mi rekli isto da ne rade nista na karburatoru vec samo da skidaju te 2 stvari onu trecu ne diraju.
isto tak kazem im da odma promjenim rolice oni kazu da nema smisla mjenjat... i da se s tim nista ne dobija e sad.. jel oni mene pokusavaju odgovorit od toga ili im se neda zajebavat!!? ne kontam.... sad vise neznam ko je lud. u motovioli su mi nudili neki ppp multivar nemam sad pojma koje ime je. a u ivandiji imaju malosijeve oni te mogu nabavljat. cijene ne znam. sad glupo mi je da dajem 200 kuna za 2 te stvari ipak mogu to i sam skinit. a konto sam ako skidam to vec sve onda da odma promjenim i variomat taj sportski sa tim rolicama. pa da nemoram ponovo kasnije skidat i jebavat se sa time
neznam motor ima 1000km i za sada jos nije nista krepalo... nit nesta curi od vode i sl. mal mi je glupo da nes posarafam pa da krepa ak imam garanciju. al s drueg strane ipak 200 kn za 30 min posla kojeg i ja sam kod kuce mogu napravit mi je sad mal previse.
karburator neznam stelovat. jedino da pokusam naci nekog pa da ak i probusi diznu pa da mi ga fino ustela... ipak nebih da mi trosi 5 litara. toliko mi auto ne trosi goriva :)
saro:
ne mogu naruciti variomat za skuter kao ni filter za zrak.... a imaju samo 6.5g rolice... i nista drugo. kaze kao da naruce pa da im ne dodje.
kog da dalje zovem? kog jos ima u hrvatskoj ko to dobavlja i nabavlja?
saro:
nasao neki TOP hmm nesto nesto multi sportski i imaju 5.5g valjcice... oko 500kn kosta cinculator opruge kazu da su standardne 120kn .. vjerovatno se ne diraju ak sam dobro skontao.. se isplati uzimat ili ne???
nitko drugi nis nema za nabaviti......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju