Tehnički kutak > Blokade
Runner 50cc 2007, 3kw
Rossi:
ovako..prvo zamoli admina da ti prebaci ovu temu u tunning i stayling skutera....tj nek prebaci sve osim onog pocetka gdje je rijec o blokadi....drugo...zar kod tebe negdje nema tu neki Piaggio centar ?? gdje prodaju samo piaggio i gilera skutere i derbi npr ..??? i gdje si kupio skut ??odes kod njih ...i ne uzimaj nikakve druve varie sem multivara ....nisu ni oni losi ali malossi je koliko ja znam po najbolji ....nadlji u clanovima eladia,mr j ,ili nekog drugog moderatora i posalji privatnu poruku da ti premjeste temu u tunning i styling skutera, jer ovdje ljudi puno i ne gledaju...tako da slabo imas odgovora...a ja ipak neznam gdje sta ima u osijeku i koji su serviseri tamo dobri..jer nisam iz hr uopste... i da opruga da kosta 500kn ...nemoguce ....oni nisu normalni.....
saro:
eto 2 zastupnika u osijeku, i to ovlasteni....i nijedni nisu sposobni to naruciti.... nijedan ne moze naruciti malosijev, o filteru da ni ne pricam. dok su mi jednu nudili neki pegaso il tak vec neko ime. naravno rolica nema nit mogu uopce narucivati koje ja gramature hocu.. vec neke leve.... imaju samo one standardne koje su tvornicke.... u yamahi su mi nudili taj od 500kn TOP neki model i 5.5 rolice.. drugo nigdje nista nema.
nekontam u cem je problem?
Rossi:
mora bit neki drugi serviser jbg ....a problem je u tome sto ovdje niko ne gleda temu pa ti nema odgovora...a i ovao je tema samo sto se tice blokada....moras tovorit novu na tunning i styling skutera...
autodario:
Evo ti u Vinkovcima:
MAG MOTO
Vinkovci
032/306-502
Hrvoja Vukčića-Hrvatinića 55
Nazovi, pa provjeri.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju