Općenito > Oprema
Jeftina kaciga
X-Thug:
--- Citat: dhorvat - 30 Lipanj, 2012, 16:25:22 ---Pojas u autu nije uvijek spasio život, a znalo se desiti da ljudi prežive samo zato što nisu bili vezani. Isto tako sa kacigama, ali to ostavljam svakome da sam izabere.
Ja se vežem kad ja hoću, tu po naselju i do Samobora se ne vežem, ali čim idem dalje onda da. Isto tako sa kacigom. Po meni nema smisla kažnjavati vozače za ne nošenje kacige i pojasa, svako bi trebao imati pravo da odlučuje sam da li želi bit sigurno opremljen ili ne :laughing7: Ionako ne nošenjem kacige ni na koji način ne ugrožavam DRUGE u prometu, samo sebe, a ko si ti da mi naplaćuješ kaznu za nešto što ja neću :)
Jbg, civilizacija je toliko uzela maha da još malo nećeš smjet ni pišat ni srat ako ti je sila, makar ni tu nismo daleko od trenutne stvarnosti :toothy9:
Čim regam motor kupujem dvije najjeftinije kacige koje zadovoljavaju norme i to je to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
dakle tebe bumbar pogodi u oko/nos a ti vozis 80 km/h zamagli ti se vid skrenes i satares dite koje vozi biciklu po trotoaru, jesi ugrozia nekoga tako?? a pojas jedino ne spasava kad upadnes u more ili vozis pre brzo
nolan kaciga nije 1000 kn nego je jeftinija al je opet kvalitetna
samo cu rec kol'ko para tol'ko muzike
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju