Općenito > Oprema
Jeftina kaciga
bikloner:
Ovako, zanima me gdje se moze kupit sto jeftinija kaciga, znaci nema uvijeta osim da je sto jeftinija, moze jet, normanla, stagod..
Treba mi jednom mjesecno a i rjede kad nas je 2 na motoru i to iskljucivo za par km po gradu, tako da mi se za to ne kupuje kvalitetna kaciga, jednu takvu imam..
Znaci, STO JEFTINIJA kaciga (tipa 200 kn i sl.).. Ajmo, ajmo! :icon_biggrin:
Doomsday:
Metro, do 18.07. ili isteka zaliha... :zubo:
X-Thug:
jeftina kaciga je ko da je i nemas, rade skupi nesto love i bices zahvalan kad ti neko izleti :icon_thumright:
ps. gledaj da ima certifikat jer ako nema certifikat kad te zaustave to ti je 1t kn
neven92:
ovisi odkud si,imas kod mene na rasprodaji 70% nove kacige takachi po 120kn :icon_biggrin:
bikloner:
--- Citat: Doomsday - 28 Lipanj, 2012, 20:55:51 ---Metro, do 18.07. ili isteka zaliha... :zubo:
--- Kraj citata ---
Uuu, to trazim, zahvaljujem.. :icon_thumright:
--- Citat: X-Thug - 28 Lipanj, 2012, 21:19:30 ---jeftina kaciga je ko da je i nemas, rade skupi nesto love i bices zahvalan kad ti neko izleti :icon_thumright:
ps. gledaj da ima certifikat jer ako nema certifikat kad te zaustave to ti je 1t kn
--- Kraj citata ---
Zato sam i napomenuo da vec imam jednu dobru kacigu da izbjegnem raspravu.. :icon_biggrin:
Jednostavno je veca sansa da mene koji se svaki dan vozim satare bus i pretvori me u mljeveno meso nego da kljucnu ulogu odigra kvaliteta kacige na nekom ko ce se provozat jednom u 2 mjeseca..
Sve sto kazes stoji i slazem se s tim, samo situacija je takva kakva je, recesija je i ne mogu dat 1k kn za nesto sto ce stajat neiskoristeno.. :icon_thumright:
A kad smo vec kod homologacije.. Jel je imaju ove kacige iz metroa?
--- Citat: neven92 - 28 Lipanj, 2012, 21:22:13 ---ovisi odkud si,imas kod mene na rasprodaji 70% nove kacige takachi po 120kn :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Pfff, imas kakav link da pogledam, iz zagreba sam i s putnim troskovima je opet najjeftinija opcija + vidim svijeta zagorskog.. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju