Tehnički kutak > Injection
Ditek se gasi. Zašto ?
Lenko:
Koje su veličine ovih 6 gumica, možda su mi ne adekvatne:
Adis L.:
--- Citat: lenko - 26 Srpanj, 2012, 22:21:11 ---Koje su veličine ovih 6 gumica, možda su mi ne adekvatne:
--- Kraj citata ---
Meni je peta gumica (Bakrena) Je li to ok, ili mora biti gumena ? A šesta puknuta . I na njima vidjam benzin. Je li to oky ?
Lenko:
@Adis L. Kakva bakrena ? Sve moraju biti gumene, zato se i zovu gumice, hehehe. A i ako su pocepane ili puknute, šta će ti ? Da ih ne čuvaš nekom za poklon ? Menjaj to što pre, možda te to zeza. Gumice služe za zaptivanje, a ako nisu kako treba, nemaju funkciju i eto problema.
Adis L.:
--- Citat: lenko - 29 Srpanj, 2012, 11:03:00 ---@Adis L. Kakva bakrena ? Sve moraju biti gumene, zato se i zovu gumice, hehehe. A i ako su pocepane ili puknute, šta će ti ? Da ih ne čuvaš nekom za poklon ? Menjaj to što pre, možda te to zeza. Gumice služe za zaptivanje, a ako nisu kako treba, nemaju funkciju i eto problema.
--- Kraj citata ---
Opet uvaljivanje za gumice, a jedini izvor dijelova mi je Peugeot :D
Grale:
naruči set tih gumica iz vana,paket košta max 10 eura...a točne dimenzije teško da ćeš pogodit i da će dobro radit...ili ako z blizini imas neki piaggio servis probaj kod njih naručit,vjerojatno su isti ko kod ditecha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju