Tehnički kutak > Injection

Ditek se gasi. Zašto ?

<< < (19/39) > >>

¤¤¤DAC¤¤:
Da te ecu zeza vjerojatno uopće ne bi radio. Namotaji se skidaju vrlo jednostavno. Ako budem imao vremena sutra, napravim ti mali tutorial s improviziranim radapcigerom (i kako ga napraviti). Mada sumnjam da je u tome problem. Inače nemaš što čistiti oko namotaja. Obično se dogodi da negdje u tom buntu žica pregori ali onda opet ne možeš skuter upalit...

Lenko:

--- Citat: ¤¤¤DAC¤¤ - 17 Srpanj, 2012, 21:39:19 ---Da te ecu zeza vjerojatno uopće ne bi radio. Namotaji se skidaju vrlo jednostavno. Ako budem imao vremena sutra, napravim ti mali tutorial s improviziranim radapcigerom (i kako ga napraviti). Mada sumnjam da je u tome problem. Inače nemaš što čistiti oko namotaja. Obično se dogodi da negdje u tom buntu žica pregori ali onda opet ne možeš skuter upalit...

--- Kraj citata ---
Bio bih ti zahvalan, za tutorijal. Davljenik se i za slamčicu hvata !

Lenko:
Magnet, namotaji, i pik ap, skinuti i progledani. Išao kod viklera. Sve ok. Vratio se, namontirao nazad, probao i opet se gasi. Opet sam se igrao sa spoljnim kompresorom. Ubeđen sam da negde gubi pritisak, jer čim ga ugasim, pritisak odma padne. U međuvremenu, crko mi je anlaser, pa sad njega završavam. Sutra ga majstor lemi nekim žutim lemom i sklapa. Nastavak sledi...

JogFromYamaha:
da zamjenis cijevi i da pregledas oringe zracnog injektora?

Lenko:
Da, zaboravih reći: zamenjena sva 3 creva i šelne, pregledan i očišćen regulator pritiska, koji je stavljen pre 10 dana. Pre nego što sam stavio i stegnuo creva, odvrnuo sam sva 3 kontakta - dizne, dodao još jednu manju gumicu, pa onda stavio sivu hermetik pastu. Onda dodao jednu podlošku iznad metalnog trouglastog poklopca, pa tek onda stegno. Mada se kontakt-dizna za benzin malo klati, ali ne pušta benzin. Jedino što nisam vadio zelenu diznu, koji sam zaboravio da čačnem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju