Tehnički kutak > Injection

Ditek se gasi. Zašto ?

<< < (26/39) > >>

Lenko:

--- Citat: JogFromYamaha - 02 Kolovoz, 2012, 21:35:12 ---uzmi trokut s lamelama od minarellija jer znas da su dobre
i stavi na didija pa ga pali prije nego raskopavas

--- Kraj citata ---
Žao mi da raskopavam minareli, ali i ovako ću sutra i sa Nišlijke, a i sa Mine da probam.

Aprilia maniac:

--- Citat: lenko - 02 Kolovoz, 2012, 21:38:08 ---" ili ti punjac na motoru ne radi..."

--- Kraj citata ---
Gde je i šta je to ? Ako misliš na regler, menjan je pre 2 nedelje. A aku skidam zbog punjenja, jer se isprazni za 2-4 dana. A i kad mu stavim napunjen, tek skinut sa punjača, opet se gasi...
[/quote]

Pa da na to sam i mislio...
Pa jel imas unimer ili nesto s cime bi mogao provjeriti sa kolikom ti se voltazom aku puni dok ti je didi upaljen?

Lenko:
Probaću sutra, danas nisam stigao...mada i neznam da koristim nešto preterano unimer. Ima li još nešto što bi moglo da se pregleda, a da prazni aku ?

Aprilia maniac:

--- Citat: lenko - 02 Kolovoz, 2012, 21:45:17 ---Probaću sutra, danas nisam stigao...mada i neznam da koristim nešto preterano unimer. Ima li još nešto što bi moglo da se pregleda, a da prazni aku ?

--- Kraj citata ---

A neznam sad mi stvarno nepada napamet nesto sto bi moglo trositi neku vecu struju iz akumulatora..inace, zmigavci,sirena i stop svijetla ti vuku struju direktno iz akumulatora, tako da ako cesto drzis kocnicu i to ti isto moze potrosit akumulator al isto nije ni to toliki problem za ispraznjivanje ..
I provjeri si osigurace, mozda neki od siguraca ima los spoj pa ne provodi dovoljno dobru struju..

Lenko:
Sve je pregledano...Osigurači skoro menjani...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju