Pozdrav ljudi ! Nakon zaribavanja mašine zbog neispravne centrifugalne uljne pumpe (izletila cjevčica dovoda ulja) kod majstora napravljeno slijedeće. Zamjenjena pumpa ulja(skoro nova),kit cilindar 50 cc BGM s poklopcem, arreche 17,5. Gore je gianelli extra spuh i crveni malossi filter zraka (serijski airbox), nova svjećica. Sve ostalo serijski(samo lakše rolice ne znam koja gramaža oko 6 g).E sad poslije početnih problema da ne dužim jer sam to opisao u prošloj temi, događa mi se slijedeće. Nakon 10 min zagrijavanja na minimumu, vožnja na pola gasa i nikada preko 50 km/h. Nakon prođenih 10-12 km skuter mi se jednostavno bez ikakvih prethodnih naznaka ugasi. Baš ono CAK i gotovo. Odmah nakon toga upalim ga posve normalno, gas i dalje bez problema. Sad sam s novom termogrupom prešao oko 120 km i to mi se dogodilo već 2 puta, a i mehaničaru kad ga je sklopio i probao isto. Priznao mi je da nema pojma od čega bi to moglo biti jer u principu skuter je sad u razradi ali OK, ono dimi zbog duplo jače mješavine na manjim okretajima onaj glupi zvuk kao da neko riga ali OK. Ima li neko ideju ili iskustva što bi to moglo biti !? Što napraviti ako se to bude dalje događalo. Hvala unaprijed na pomoći !