Općenito > Generalno o skuterima

Kymco Agility 50 vs Luna Vision 2

<< < (8/11) > >>

SlowRider:
007 sto si odlucio?

Probaj isprobati oba skutera pa iznesi svoj dojam :icon_thumright:

I samo nesto da upitam. Kymco Agility 4-t 50ccm i onaj jaci model sto ima kod nas, ako se nevaram Agility 125 4-t.

Kolika je razlika izmedju ta dva skutera u voznji, i kolika je kada se digne kubikaza ovome od 50ccm.

stardust:
decki su sve rekli...a sto se tuninga sa kitom tice probleme imaju i 2T i 4T....
nemoj mislit da uopce neces imat problema ako stavis kit na nekog dvotatktasha...sve ovisi kako se slozi,kakv je materijal kvalitate i kako se vozi...
ja sad po drugi put imam tunirani agilty 85cc i do sad bez problema (prvi put je otisla radilica na 3000 km )
jednostavno neke radilice izdrze polovinu radnog vijeka a neke i preko,to isto vrijedi i za 2T i za 4T..
treba imati i srece malo u svemu tome  :icon_thumright:
ugl. ja volim svoj agility i kao i agil ne bi ga  mijenjao za nekog dvotaktasa ni za sto.trosi 3 litre a vozis se ko covjek.
no budimo realni tebi za brdašca jednostavno nije dosta 50cc 4T
ako nisi sklon tuniranju onda ti preporucujem recimo kymco vitality 2T ili neki 2T tajvanac ili koreanac tipa SYM ili TGB :icon_thumright:)

za kymco agility 125 sam cuo da se moras malo naprijed nagnut kad krece  jel diže na zadnji(dal je lovacka neznam)...moj 85cc je ipak malo slabiji

Mr J:
do 200 ccm 4t zracno hladjenje motori su jako slabi, liberty 200ccm je slabiji od gilere vx125ccm koja je vodeno hladjenje... tako da...  :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: stardust - 13 Svibanj, 2008, 13:32:43 ---za kymco agility 125 sam cuo da se moras malo naprijed nagnut kad krece  jel diže na zadnji(dal je lovacka neznam)...moj 85cc je ipak malo slabiji

--- Kraj citata ---

znaci da je 200ccm svaki put bi opao na ledja. Vidio sam tu 125-icu i nemogu reci kako ide jer nisam vozio, ali izgleda prilicno slabasno s obzirom na kategoriju motora i sigurno ne cima u startu.

Vozio sam XOR 125ccm 4-t i ide kao serijska pedesetica sa auspuhom (aprilia sr). Onaj kinez 125ccm kao serijski bez blokada (aerox) ::)

Ti skuteri dosta zaostaju sa snagom, ali svaki skuter ima svog kupca, neki bas vole mirnije skutere, nekome se svidjaju i bolje im leze.....  :dontknow:

stardust:
mislim da u ovom slucaju ipak ne mozes usporedivat neku kinesku masinu od 125  i nekog kymca od 125
uostalom agility 125 je samo malo tezi od agilitiy-a 50cc a jaci je puno puno tako da mislim da ta prica i nije
tako jako daleko od istine
uostalom ja sa 85cc šišam one cityexpresovce svaki dan(neznam tocno kaj voze al brijem da su to neke 2T odblokirane serijale) a sigurno je veca razlika u snazi između 125 i 85 nego izmedu 85 i 50,u volumenu  je razlika 5cc al mislim da je puno veca razlika u omjeru snage...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju