Općenito > Generalno o skuterima

Gilera Runner SP50 vs Pugeot JetForce C-Tech 50

<< < (7/10) > >>

zvonkec_92:
ma pojađo je 10 godina iza svih.. bog te da bi zamjenio vodenu moraš blokove po pola.. xD pa di toga ima.. samo u pijađu...

Ivan_drifter:
blokovi jet force nemaju veze s blokovima od sf2 kao sto svi misle? ima sve isto ko piaggio sto se usisa tice ,itd, si skido ikad na jetu karbu masinu i gledao???

ok je piaggio al isto tako i jet,

samo sto petljate,

Iwo SR Tuono:
imao sam ja od jeta mašinu priliku i vidjet i vozit sa 70cc i RRom i 19kom, neide ko piaggio il minarelli nema šanse

ovo na piaggiu je zajeb što se vodene tiče ali pumpa ulja je još i ok kakvih sve ima tipa na minarelliju  :binkybaby:

walkay:
Lega ako si malo pratio temu, svi vlasnici Pezo-a su preporucili Pezo, tako da ne vidim dalje za raspravu, svako hvali svog konja... a svaki clan tko ti preporucio Jetforce vozi Pezo SF2!  :laughing7:

tommy:

--- Citat: walkay - 28 Lipanj, 2012, 00:04:54 ---Lega ako si malo pratio temu, svi vlasnici Pezo-a su preporucili Pezo, tako da ne vidim dalje za raspravu, svako hvali svog konja... a svaki clan tko ti preporucio Jetforce vozi Pezo SF2!  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ja vozim sf2, a preporucujem mu da uzme gileru runner ili neki drugi scooter sa piaggio masinom  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju