Općenito > Generalno o skuterima
Gilera Runner SP50 vs Pugeot JetForce C-Tech 50
Ivan_drifter:
--- Citat: DomBa16 - 27 Lipanj, 2012, 10:56:40 ---Pa moze i JetForce letit uz malo dorade :D al ne mislim ja sad tu bacit neke velike pare za tuning nego eto tako kupujem zato sto imaju lege moji i tako.. Eventualno ako stavim auspuh neki i toe to..
--- Kraj citata ---
da se to bez frke i jet moze komotno pratit piaggio grupaciju
npr jet s rekordom ide isto ko i piaggio s rekordom,
jer nemojte petljat sf2 masinu s jet masinom nisu ni slicne,
jer sfa jebe premali okretaji to i ptice na grani znaju,
tommy:
--- Citat: DomBa16 - 26 Lipanj, 2012, 19:33:00 ---Meni JetForce izgleda opasnije od Runnerice :D, al opet j#bo izgled ako se kvari stalno, pa jel nisam u pravu?? :D
--- Kraj citata ---
uzmi runnera jetforce ti je pre opasan neznam oce li te pustit na tehnickom koliko je opasan :laughing7:
strikoo:
Jet je meni preljep skuter, ali da se mene pita 200cc 4t minimum :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
jetforce tsdi se kvari jer je to injection ko i ditech/purejet i zato je došo na loš glas jer ih je najviše tsdi
ovi sa karbom su dobri i za vozit serijalu i za pod turpiju,općenito ih nema puno al frend govori da uz rezo spuh i uptiman karb može se vozit pristojno
što se tiče piaggia budimo realni koliko god da se sklapa u kini i koliko god je sve gori kako vrijeme ide tehnološki je 10 godina ispred svih (da i minarelija) i dobro naštelan piaggio sa rezospuhom mora bježat isto tako uštelanom jetforcu da jebe mater svoju, pežo blok nema šanse protiv nikoga koliko god pežo ljubitelja ovdje ima
danyq7:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Lipanj, 2012, 14:16:08 ---jetforce tsdi se kvari jer je to injection ko i ditech/purejet i zato je došo na loš glas jer ih je najviše tsdi
ovi sa karbom su dobri i za vozit serijalu i za pod turpiju,općenito ih nema puno al frend govori da uz rezo spuh i uptiman karb može se vozit pristojno
što se tiče piaggia budimo realni koliko god da se sklapa u kini i koliko god je sve gori kako vrijeme ide tehnološki je 10 godina ispred svih (da i minarelija) i dobro naštelan piaggio sa rezospuhom mora bježat isto tako uštelanom jetforcu da jebe mater svoju, pežo blok nema šanse protiv nikoga koliko god pežo ljubitelja ovdje ima
--- Kraj citata ---
Pogotovo s vodenom između blokova i mikroremenom i uljnom pumpom na sajlu :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju