Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )

<< < (23/44) > >>

danc00:
Ma ja mislim da je centralni, jer mi ima baš zvuk škripanja opruge, da je kumplug onda bi možda i tresel, al ne trese! Makar je kumplug odličan, ima puno mesa i izgleda ko novi...a opruga je bijela malossi i na jednoj strani je sa vanjske strane poderana...pa zato velim da možda taj dio strugne po kumplugu...bi moglo to biti?

Daj mi reci, jel malossi bijela koja ide sa multivarom duža ili kraća od serijske opruge? Evo i neke slikice, nisam prije stigel deti!

E i pogledaj na remenu sa vanjske strane kak mi ga je nekaj pojelo maličko, gledal sam po deklu i jedino kaj mi je palo na pamet je onaj vrag kod anlasera onaj lim okolo zubčanika koji se priključi na ventilvar kad pališ, jer je i on baš sa doljnje strane malo svijetlije boje, baš kao da ga remen lizne tu i tam! Ne znam...tvoje oko više vidi od mojeg :icon_thumright:

Sad sa 13g rolicama je max brzina 141km/h, ali sam zalego nakon 133km/h!

steeef:
to bendiks malo strugne po remenu dok izađe iz polutki...dobro je dok nije previše :P
onda zamjeni centralni :P

Grale:
strugne po bendiksu dok se digne visoko...

danc00:
Je, nije previše, možda 2mm ako i tolko, onda nema straha!

Dajte recite, jel bijeli malossi duži ili kraći od serijskog centralnog? Jel bijeli tvrđi ili mekši od serijskog, jer ak kupim serijski, onda sam se sjebal, jer mi više te rolice od 13g nebudu dobre...

steeef:
kraći i mekši

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju