Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 200 (2T -> 4T :) )
pralas:
ma daj 100x sam skidao tu jebenu maticu i uvijek isti princip upali,stavim nesta tesko na kvacilo ali da imam slobodnu maticu,veliki ravni šarafciger i čekić i udar po krajevima matice i otupstit ce kad tad i onda sa kljestim odvrnem ali ne do kraja nego da ostane jos na navoju,izavdim sve kompletno,kleknem na kvacilo da sjedne i rukom odšarafim maticu...jednom mi nije islo čekićem da ga jebes pa sam uzeo sjekiru i odma je islo dolje,snađi se druže
steeef:
pralas najjači si,to je od tertane valjda..
moreš i kurcem potkajlat i otšarafit ak se napneš kak treba..moreš uzet jarca i nek se rogovima zaleti u maticu pa bude popustila,moreš zvat čak norisa i on ju bude pogledom otšarafil..
ako vama rascjepana matica je ok onda ok,jebe se meni...meni je to fuš i razjebana matica,dok si nisam nabavil alat za to nisam to ni diral.
a kaj se mene tiče more ga i fleksom izrezat pa zavarit kuplung natrag drito na polutku.
pralas:
--- Citat: steeef - 07 Srpanj, 2012, 21:50:34 ---pralas najjači si,to je od tertane valjda..
moreš i kurcem potkajlat i otšarafit ak se napneš kak treba..moreš uzet jarca i nek se rogovima zaleti u maticu pa bude popustila,moreš zvat čak norisa i on ju bude pogledom otšarafil..
ako vama rascjepana matica je ok onda ok,jebe se meni...meni je to fuš i razjebana matica,dok si nisam nabavil alat za to nisam to ni diral.
a kaj se mene tiče more ga i fleksom izrezat pa zavarit kuplung natrag drito na polutku.
--- Kraj citata ---
ha dobro ako tebi smeta sto je matica malo zarezana na jednom kraju-ok,mene boli kita kakva je matica vazno da ju mogu uvijek skinuti i ponovno zasarafiti kad god hocu...
lijepo napisem kako ja skidam maticu a to sto su neki od vas nadrkani ne morate mene tu jebavati jebala vas matica da vas jebala sve odreda...
danc00:
Ok, hvala svima, ni mene ne jebe ak je matica malo zaštihana sa jedne strane, ali da sam bar to probal kad je sve bilo raskopano! Sad je sve gore pa mi se ne da opet raskapat, kad nabavim taj kljuć probat ću s njim, ak ne onda ide metoda sjekač+čekić... j****u da sam barem danas to probal kad je sve bilo raskopano!
E jel ima ko kakvu ideju za sljedeći problem:
-kad se vozim oko 35 sa malim gasom i ubrzava, ili kad pustim gas pa usporava od 45 pa na dole do 30 recimo, čuje se ko da opruga škripi, i dolazi od iza zvuk ili iz dekla ili iz kotača, ali mislim da je deklo! Ali kad se vozim u leru niš se ne čuje, ili kad nafrljim gas također, samo kad idem onak sa laganim gasom tek tolko da nabire! Kod većih brzina od 50 nema toga! Al nije to konstantno, zaškripi par sekundi pa prestane...
Jel moguće da mi to centralni feder škripi? Baš radi toga sam kupil TC da probam s njim, jer možda zapinje feder po kumplugu pa zato škripi :dontknow: Ili nešto u polutkama zaškripi kad se šire ...jel ko imal takav probljem?
steeef:
ili centralni se javlja ili kuplung..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju