Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Putovanje s 50ccm

<< < (2/7) > >>

kiza-iz-kvarta:
kad pogledaš da je bibo sa skuterom išao u Englesku, taj tvoj đir ispada ko da odeš do susjednog kvarta  :laughing7:

vision2:
Je al ja nemam skoro nikakvo znanje da bi si pomogo ak nekaj zasteka. Znam rastavit deklo i prckat tamo po svemu,al neznam nis oko same masine. Bojim se da odjednom nebude cudnih zvukova i onda da stane a u deklu sve citavo. Fkt nebi znao kaj napravit  :dontknow:. Eto kak sad stvari stoje ic cu sam,to je provjerena kombinacija xD

ziloryder:

--- Citat: vision2 - 21 Lipanj, 2012, 16:37:35 ---Je al ja nemam skoro nikakvo znanje da bi si pomogo ak nekaj zasteka. Znam rastavit deklo i prckat tamo po svemu,al neznam nis oko same masine. Bojim se da odjednom nebude cudnih zvukova i onda da stane a u deklu sve citavo. Fkt nebi znao kaj napravit  :dontknow:. Eto kak sad stvari stoje ic cu sam,to je provjerena kombinacija xD

--- Kraj citata ---

Sve je stvar, ako nije masina, satrana, I ako ga cuvas i to mozes ic bez problema,ja u svoju batinu imam povjerenja, moras i ti u svoga 10x skupljeg skutera, to je napravljeno da traje  :icon_thumright:

StudioIT:
Ma vozi bez straha, jest da je malo toplije ali ne bi trebalo biti problema. Ionako ćeš stati svako malo da se odmorite ili što već i da natočiš benzina...

Iwo SR Tuono:
daj bokte nek se ubiju ti tvoji prijatelji koji kažu da se sve troši LOL

najbitnije je ako je remen mrtav stavi novi, provjeri razinu antifriza, natoči 2t ulja u posudicu ako fali, tlak u gumama, uzmi mobitel,pare,cigare i papire i vozi i ne beri brigu  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju