Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Putovanje s 50ccm
vision2:
Pozdrav svima, nadam se da mi pitanje spada ovamo :)
Dakle, produženi vikend počinje, pa mozgam cijeli dan kak bi otišo zg-ri sa suvozačicom na runneru 50ccm (2005.). Znači nekih 250 km bi sve skupa prešli a na skutu 160 kg. Pa ako može info kaj bi trebo ponjet od rezervnih djelova, imam samo remen i svjećicu zasad, i kolko puta da stanem i tak. Krajnja mu je 70 (po gpsu) sa nas dvoje, samo mislim da bu to palo na 50 uz gorski kotar. I ak znate kaj mu se može desit nakon jednog takvog puta (koji se dijelovi potroše pri tom opterećenju). Da napomenem da sam već bio na toj ruti, ali bio sam solo, i još sam stao 3 puta, vozio sam 70 i sve je bilo oke. Sad me brine zbog dvoje ljudi, vrućine i opterećenja. Eto pucajte ;)
Domba:
sjedi i vozi. I ne brini za nista. Samo napuni mobitel i stanes mozda jos koji put i to je to. Vise stanes zbog sebe i suvozacice nego zbog motora.
3alfa3:
Skuteru nebu nis
vision2:
Ma to i ja mislim,al svi mi vele da tak trosim skut,da cu morat sve mjenjat nutra,a i ovaj remen sad mi je vec pri kraju,pa neznam jel bi ga preventivno promjenil da ne pukne i nebu cirkus. Znaci nama nije problem ni vozit bez stajanja ni neudobnost,volimo se vozit i sic je udoban,samo nebi htio ispast glup i stopirat nazad vec u karlovcu. Ah cekam i druga misljenja,moze se i u pet krenut :)
ziloryder:
Vozi! Baotianu nije bilo nista 300km u danu! Sa dvoje nece ni tvome ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju