Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Putovanje s 50ccm
Iwo SR Tuono:
ili naglo stisneš zadnju kočnicu da kvačilo izbaci i spuštaš se na leru, ja na dužoj nizbrdici ili tako il držim 1/4 gasa da se ipak podmazuje malo i hladi :icon_biggrin:
gasit mi se neda jer sam lijen silazit s skutera i kurblat a elektrostart sam izbacio :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 02 Srpanj, 2012, 08:39:58 ---ili naglo stisneš zadnju kočnicu da kvačilo izbaci i spuštaš se na leru, ja na dužoj nizbrdici ili tako il držim 1/4 gasa da se ipak podmazuje malo i hladi :icon_biggrin:
gasit mi se neda jer sam lijen silazit s skutera i kurblat a elektrostart sam izbacio :toothy12:
--- Kraj citata ---
Sa Sljemena dodjes skroz do kraja sa ugasenim jer je pad cijelo vrijeme. U zivotu nisam tamo vozio s upaljenim skuterom, a bio sam s njim na sljemenu valjda 50 puta ;D
Bilo je i grupnih voznji i utrka do dole. Ko je tezi i ima bolje lagere u kotacima - pobjednik :toothy12:
A najjace je bilo grupno preticanje baotijana koji je vozio pun gas mzoda 60 km/h, a mi ga obilazimo sa preko 80 km/h ugaseni. Da se sjetio ugasit skut, isao bi brze ;D
konig:
jednostavno staviš malo ulja u benz i da vidiš kak podmazuje :) ....btw alfa,dobro si me nasmijao sa ovim kak ste preticali baotiana sa ugašenim skuterima haha :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: konig - 02 Srpanj, 2012, 14:49:06 ---jednostavno staviš malo ulja u benz i da vidiš kak podmazuje :) ....btw alfa,dobro si me nasmijao sa ovim kak ste preticali baotiana sa ugašenim skuterima haha :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ak se skut kotura ugasen, kaj se mashine tice - isto je ko da je sparkiran u garazi - nis se ne vrti pa netreba ni podmazivat.
A ovo s baotijanom je istina - bio neki stariji covjek i jos je zalego da ga vjetar ne koci, a mi besumno proletili pored njega ;D
E da....
jedino kaj nam se svima desavalo da je tesko skut upalio kad bi se spustili - valjda se iz karba malo prelilo kroz usis u mashinu pa je efekt bio ko da je chok upaljen, a skuter zagrijan. Kad su upalili (nakon 5-6 kurblanja), bilo je malo dima dok taj visak ne izgori i to je to
konig:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Srpanj, 2012, 15:08:38 ---ak se skut kotura ugasen, kaj se mashine tice - isto je ko da je sparkiran u garazi - nis se ne vrti pa netreba ni podmazivat.
A ovo s baotijanom je istina - bio neki stariji covjek i jos je zalego da ga vjetar ne koci, a mi besumno proletili pored njega ;D
--- Kraj citata ---
znam,nego govorim sa upaljenim skuterom,ak staviš ulja u benzin,nemoraš se bojati dali podmazuje,nego voziš laganica za dolje bez brige :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju