Općenito > Propisi

Krivi podatak u prometnoj dozvoli i knjižici vozila

<< < (6/7) > >>

sikirica:
moze ti napisat rucno ispravak s pecatom da nemoras novu prometnu vadit, ali ako te nadu hebati policajci radi toga onda su stvarno gamad da ne zele povjerovati da je tiskarska pogreska, pa vide da ima mjesta za 2 i boze moj skuter je  :angry7:

meni u prometnoj i knjizici vozila pise aprilia sr 150, 150ccm i pise max brzina 45kmh, tako je pisalo i na 1. vlasnikovim dokumentima, i kad sam radio nove liksamo prepisao, i zaustavili su me puno puta, nikad a nisu rekli za to, samo me zapisali i terali na sud  :laughing7:

*JOHNSON*:
Neznam kod nas murija nikad nije ni pitala za to :DD a uvjek me skoro s 2 zaustavljali :D a nisam ni gledo sta pise u prometnoj nemoras to ni mjenjat

innuendo:

--- Citat: sikirica - 25 Lipanj, 2012, 18:02:53 ---moze ti napisat rucno ispravak s pecatom da nemoras novu prometnu vadit, ali ako te nadu hebati policajci radi toga onda su stvarno gamad da ne zele povjerovati da je tiskarska pogreska, pa vide da ima mjesta za 2 i boze moj skuter je  :angry7:

meni u prometnoj i knjizici vozila pise aprilia sr 150, 150ccm i pise max brzina 45kmh, tako je pisalo i na 1. vlasnikovim dokumentima, i kad sam radio nove debil samo prepisao, i zaustavili su me puno puta, nikad a nisu rekli za to, samo me zapisali i terali na sud  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Sigurno se to može? Bez da mi napišu novu prometnu i knjižicu vozila (s kojima moram u MUP)? Ne da mi se ponovo u MUP, Tamo je uvijek gužva, ništa ispod 2 sata čekanja...

StudioIT:
Ako na homologaciji od skutera piše mjesta za sjedenje ili broj sjedala 1 to će ti pisati i u knjižici i to se ne može promjeniti osim novom homologacijom ako je uvoznik ima pa možeš pitati da ti pošalju kopiju i ako tamo piše drugo onda ti na tehničkom moraju promjeniti. I da, morat ćeš promjeniti knjižicu, u napomenu može ići druga dimenzija guma ili druga boja ali ovo ne vjerujem.

sikirica:

--- Citat: innuendo - 25 Lipanj, 2012, 22:55:06 ---Sigurno se to može? Bez da mi napišu novu prometnu i knjižicu vozila (s kojima moram u MUP)? Ne da mi se ponovo u MUP, Tamo je uvijek gužva, ništa ispod 2 sata čekanja...

--- Kraj citata ---

ja sam mislio na to da ti u MUP-u napise ispravak, ne u tehnickoj stanici
pa poslije kad ides na tehnicki do godine npr, zamolis da ti napravi nove dokumente, nije to nikakav problem.
jer ti dolazis od tehnickog s dokumentima na ovjeru u policijsku, tako da sam ja mislio na to da ti mup pise ispravak.

a ako mozes ili ti je blize/lakse idi u teh pa pitaj,

ja kad sam radio prvi teh i meni lik napise u dokumente boja crveno-crna, kakva je i bila. a ja sam planirao farbat motor i zaboravio sam mu rec da mi stavi visebojan da me nebi zajebavali i zamolim da ispravi i napravio mi je odma nove i reko: "a j#bo ga ti, sto prije ne rece"  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju