Općenito > Propisi
Krivi podatak u prometnoj dozvoli i knjižici vozila
innuendo:
Pozdrav svima.
Što napraviti kad vam prilikom prvog tehničkog pregleda (nakon nabave novog skutera), u prometnu i knjižicu vozila upišu krivi podatak?
Naime, nedavno sam registrirao novi skuter i tek sad sam vidio da mi u prometnoj i knjižici vozila piše "Mjesta za sjedenje: 1"!!
Kako to ispraviti da me policija ne može kazniti ako vozim nekoga (a skuter je inače homologiran za 2 osobe, što se vidi i na računu).
Problem je nastao kad je gospođa prilikom tehničkog pregleda, greškom pod broj mjesta za sjedenje upisala broj sjedala, a ja to nisam odmah vidio (nisam mislio da bi mogla tu pogriješiti, samo sam provjerio broj šasije i svoje podatke).
Što sad? Teoretski gledano, policija me može kazniti ako vozim nekoga, a opet, skuter je inače predviđen za 2 osobe (Peugeot Speedfight3)
igor.sb:
--- Citat: innuendo - 20 Lipanj, 2012, 17:33:45 ---Što sad?
--- Kraj citata ---
Ništ, kad odes na tehnicki nek to isprave :dontknow:
innuendo:
Da li stave napomenu u prometnu i knjižicu vozila ili trebaju napisati nove dokumente (koje moram opet ovjerit u MUP-u)?
3alfa3:
--- Citat: innuendo - 20 Lipanj, 2012, 19:07:08 ---Da li stave napomenu u prometnu i knjižicu vozila ili trebaju napisati nove dokumente (koje moram opet ovjerit u MUP-u)?
--- Kraj citata ---
Mom starom su 3 puta krivo upisali. Bedak, nije provjeravao na licu mjesta. ;D
Uglavnom, novi dokumenti idu, a moj savjet je da se svako slovo i broj prekontroliraju na licu mjesta jer greske se cesto rade
innuendo:
Znači, novi dokumenti, opet MUP...
Da li je dovoljno samo odnijeti nove dokumente u MUP (naravno, i stare), ili treba još nešto popunjavat, neki dodatni papiri..?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju