Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (15/96) > >>

pitaNS:
Evo danas probao sa rolnama od 6,2 gr da vidim oce li na bolje ubrzanje od ovih 6,5... i nisam mogao verovati da je rezonancije nestalo sa ovim 6,2 i scoot se vuce konstantno... :icon_scratch:

Nema ono da osetis kad dobije rezonancu pa povuce naglo nego non stop isto...a razlika je mala u gramazi, svega 0,3gr po rolnici...

brzo vratio 6,5

robert:
reci ti meni kakva je to mašina u pozadini! ta ispod te krpe!

pitaNS:

--- Citat: robert - 06 Lipanj, 2008, 22:17:41 ---reci ti meni kakva je to mašina u pozadini! ta ispod te krpe!

--- Kraj citata ---

he,he i mislio sam da će neko primetiti...  :laughing7: :laughing7: Od matorog, njegov motor iz mladosti: Tomos T12 50ccm, ima 3 brzine koje menjaš tako što okrećeš ručku na volanu....he,he

interesantan motor, sedište mu je dugačko za troje ljudi... Radi, pali i dan danas iz prvog posle zime, baš se kladio s ćaletom da neće upaliti iz prve i upalio! neverovatno.... :toothy12: :toothy12:

ichko:
Reci mi jesi li dobio sto time sto si izvadio lezaj iz vazdusne pumpe...

pitaNS:

--- Citat: ichko - 07 Lipanj, 2008, 21:15:57 ---Reci mi jesi li dobio sto time sto si izvadio lezaj iz vazdusne pumpe...

--- Kraj citata ---

Ne! Barem nije primetno u voznji...Jesam radilicu verovatno malo rasteretio ali to se nije odrazilo nesto posebno na performanse u voznji..... :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju