Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
dino_sk:
--- Citat: pitaNS - 27 Svibanj, 2008, 09:22:17 ---ajaaoj pa sad ću da se ubijem kako ste me napržili da mi se scoot vuče... :tuptup: :tuptup:
Danas će izgleda biti 3. pokušaj sa diznom 64 i razbušenim airboxom.... :laughing7: :laughing7:
Još nešto kad sam skidao blokadu sa zx-a, iščupao sam onaj tuljak a mislim da je ostao var na kome je bio zavaren taj tuljak pa ne znam da li smeta izduvnim plinovima? danas ću ga skinuti i sve lepo ošmirglati i ispolirati...
--- Kraj citata ---
hehe.......jbg......oni svi voze neke nakitane al po meni ide stvarno ok :icon_thumright:
vidit cemo u petak koliko dobro ide za usporedbu s mojim runnerom :laughing7: :laughing7:
pitaNS:
evo malo radio pa da updejtujem: :toothy10:
airbox znate da se ne može otvoriti a sunđer sam morao očistiti pa sam ga prerezao po šavu i posle ga sastavio sa malim šrafićima. (vide se mali šrafovi na slici)....Tako da sam problem oko airboxa rešio i sad ga mogu otvarati i zatvarati kad hoću... he,he :laughing7: :laughing7:
sunđer je bio crn kao mrak! Možda je problem velike potrošnje bio u tome, videćemo...... rezervoar je pun pa ga praznim polako i merim...
e onda sam isključio vazdušnu pumpu koja je zadužena za euro norme, da mi ne radi bezveze! u pumpi je jedan ležaj koji naleže na radilicu i tako se valjda pokreće...
evo je pumpa i na slici se vidi da je ležaj napolju
i na kraju jedna slikica eto tako bezveze....he,hee :laughing6: :laughing6:
3alfa3:
--- Citat: pitaNS - 30 Svibanj, 2008, 12:17:38 ---airbox znate da se ne može otvoriti a sunđer sam morao očistiti pa sam ga prerezao po šavu i posle ga sastavio sa malim šrafićima.
--- Kraj citata ---
Gotovo sigurno sada vuce falsh zrak na spojevima. Obavezno predihtaj spoj sa diht masom. Nemaju poklopci airboxa dihtung bezveze.
Ako je bio jako prljav, sigurno je trosio vise, a isao slabije nego sada.
pitaNS:
pa vuče sigurno nešto malo ali da li se to može nazvati falš vazduhom...Jednostavno mu možda i leži taj višak vazduha jer sam stavio veću diznu, mada to nije ravnomeran ulazak vazduha! pregledaću spojeve i srediti to...
i morao bi sada trošiti manje... daj bože!
hvala alfa
replcnt:
baš sam htjeo napisat to za falš zrak da ti sad vjerovatno vuče, al alfa je več napiso sve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju