Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
Jet Force C-tech:
voooo jete :o :o :o
preljepa je...naljepnice ja nebi stavljo...na svom sam sve poskido osim one dvije crvene crte sto budu na prednjoj plastici,al cu i njih skinut kad ga budem farbo na zimu :icon_thumright:
jedno pitanje...ovaj stage 6 pro spuh jesil ti njega kupio org za jetu il si ga pripasivo???
pitaNS:
nema Stage6 pro auspuh original za Jet-a...ovo je u originalu za minareli pa je prepravljena grana! Jako dobar auspuh sa širokim powerbandom, počne raditi već na 8.500 i gura rezonancu i do 11.000 rpm...Jači u rezonanci u poređenju sa Tecnigas RS-om.. kvalitet i nije neki ali radi ko bog...
Jet Force C-tech:
znam da ga nema org za jetu...
granu uradio bas ljepo...izgleda ko da je i pravljen za jet force :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
unnamed:
Pozdrav!da ne ovaram novu temu posto tu ima sve sto mi treba ali mi nije bas jasno potpuno jer nema slika..
imam jet forca tsdi preraden na karb, e sad htio bi malo poturpijat cilindar prosirit kanale preradit i tako..serijala je sa zx-om i malossi spuzvasta gljiva sa poklopcem,radi se o alu cilindru takav je orginal.
nije mi potpuno jasno kad nema slika pa ako bi mogao ponovo postavit slike netko kako to izgleda ili poslat na mail bio bih jako zahvalan :)
hvala unaprijed!
pitaNS:
--- Citat: unnamed - 20 Studeni, 2011, 01:34:18 ---Pozdrav!da ne ovaram novu temu posto tu ima sve sto mi treba ali mi nije bas jasno potpuno jer nema slika..
imam jet forca tsdi preraden na karb, e sad htio bi malo poturpijat cilindar prosirit kanale preradit i tako..serijala je sa zx-om i malossi spuzvasta gljiva sa poklopcem,radi se o alu cilindru takav je orginal.
nije mi potpuno jasno kad nema slika pa ako bi mogao ponovo postavit slike netko kako to izgleda ili poslat na mail bio bih jako zahvalan :)
hvala unaprijed!
--- Kraj citata ---
ajd pregledaću šta nema od slika pa ponovo postaviti sve, samo posao je to.. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju