Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (94/96) > >>

pitaNS:
to su nove tablice...Do skora su bile bele i plaćala se samo 1 registracija doživotno! Sada ide svake godine i nije nimalo jeftino, izašla me oko 70eur sa tehničkim pregledom i svim ostalim...

B.E.R.O.:

--- Citat: pitaNS - 08 Kolovoz, 2011, 18:58:57 ---to su nove tablice...Do skora su bile bele i plaćala se samo 1 registracija doživotno! Sada ide svake godine i nije nimalo jeftino, izašla me oko 70eur sa tehničkim pregledom i svim ostalim...

--- Kraj citata ---
Tako ti je kod nas vec godinama!!!
 :icon_thumright: ;D :frajer:
haha...
Ulazite u Europu polako...

radomir.g:

--- Citat: pitaNS - 08 Kolovoz, 2011, 18:58:57 ---to su nove tablice...Do skora su bile bele i plaćala se samo 1 registracija doživotno! Sada ide svake godine i nije nimalo jeftino, izašla me oko 70eur sa tehničkim pregledom i svim ostalim...

--- Kraj citata ---
Nisu pravili problem zbog filtera, auspuha itd..?

Deny:

--- Citat: radomir.g - 08 Kolovoz, 2011, 20:20:09 ---Nisu pravili problem zbog filtera, auspuha itd..?

--- Kraj citata ---
pa zar su i u srbiji poceli da prave probleme oko toga ?

pitaNS:

--- Citat: Deny - 09 Kolovoz, 2011, 13:13:05 ---pa zar su i u srbiji poceli da prave probleme oko toga ?

--- Kraj citata ---

ma kakvi...Nijedan pandur me nije pitao niti za filter niti za auspuh nit za bilo koji tuning deo...Ma šta oni znaju...  :icon_salut:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju