Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
hac:
--- Citat: Hrga - 25 Svibanj, 2008, 20:27:10 ---
--- Citat: hac - 25 Svibanj, 2008, 19:42:43 ---možeš iskljućit da,jer sad ta pumpa se još vrti preko radilice,kad skineš pumpu dolje ima jedan ležaj u excentru koji leži na polutki radilice,izvadiš taj ležaj van i pumpa je isključena,vratiš nazad pumpu da ti dihta blok........imaš na pežo forumu detaljno o tome moj post u FAQ
--- Kraj citata ---
hmm pa ako se skine samo taj lezaj, ipak ostaje problem velikog volumena kartera? to si ti reko :)
--- Kraj citata ---
a ostaje taj volumen,ali s obzirom da neče stavljat gore ništa jače od base kita onda može proć i samo sa vađenjem ležaja,nije idealno........ali može proči
hac:
--- Citat: gigo_sf2 - 25 Svibanj, 2008, 19:53:57 ---e HAC da te pitam,posto si strucnjak za peugeot..umene navuce do 60,i to bas ono sporo i nece dalje na ravnome...a nizbrdo kad idem preleti 80...pa sta trebam da uradim??
--- Kraj citata ---
probaj pol grama lakše role stavit ,al definitivno trebaš i karb preštelat......teško je ovak napamet reć,ovisi o puno toga
dino_sk:
jesi vidio ti bosanske tablice...grozote
[/quote]
eo imali smo priliku ja i majic13 vidjeti uzivo te tablice jer smo morali u bosnu ic kupit 4l goriva jer je ova cura sto je isla s nama ostala bez goriva a benzinska jedina koja je bila u hrvatskoj u blizini je radila do 7 a mi smo dosli u 7:15 i frajer je bio unutra al nam nije htio dat gorivo pa smo onda spicili preko granice :toothy12: :toothy12: i kupili tamo nakon nekih 1km pjesacenja jer nismo mogli sa skuterima preko jer nemamo zeleni karton ni jedan ni drugi :laughing7:
u svakom slucaju jedno lijepo iskustvo a odma smo se sjetili tih tablica i mogu rec da su stvarno odvratne ,tamo niko nema kacige na glavi ,zakona ko da i nema :laughing7:
ima malo i off topic al eto jbg :icon_thumright: :icon_thumright:
vpucko:
cek kakve veze imaju bosanske tablice s ikime tu?? pitaNS je iz novog sada ;) a koliko ja znam to nije u bosni ;) hehehe
pitaNS:
ma bilo je price o bosanskim tablama pre 10 postova ali to je totalno nebitno u mom projectu, zato dino ne spammaj bezveze... :nono: :nono:
evo uploadujem novi video ubrzanja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju