Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (9/96) > >>

pitaNS:

--- Citat: hac - 25 Svibanj, 2008, 17:16:17 ---20tak sekundi do 80 kmph.....pod hitno to poštelat,mora jet iči bolje čak i serijski

--- Kraj citata ---

evo stavio sam malopre diznu 62 pa idem sad probati dal ima poboljsanja i snimicu digitalcem pa stavljam video....  :glasses9:

Jedno pitanje: crevo koje ide iz airboxa ulazi u neku malu dellorto pumpu i izlazi iz pumpe dalje prema spuhu... (ono crevo sto sam sklonio kad sam stavio drugi spuh)...znam cemu sluzi, euro norme i to....   e sad interesuje me sledece, da li je ta pumpa prikljucena na radilicu tj da li sada bezveze opterecuje radilicu i mogu li je nekako iskljuciti s obzirom da mi nema nikakvu funkciju ? ? ?  :icon_scratch:

neer:

--- Citat: baotian500 - 25 Svibanj, 2008, 02:20:02 ---tu neki kit pikni gore,ferga i gljivica,malo prijenos uredi,i ici ce to preko stotke,inace jet force i sf2 su po mojem misljenu najljepsi peugeoti,al zato su i jakooo teski,al nea veze,bitno da je on lijep  :toothy3:

--- Kraj citata ---
kad skreses nepotreban metal sa rame i ibusis ju puno je laksi.

hac:

--- Citat: pitaNS - 25 Svibanj, 2008, 17:32:06 ---
--- Citat: hac - 25 Svibanj, 2008, 17:16:17 ---20tak sekundi do 80 kmph.....pod hitno to poštelat,mora jet iči bolje čak i serijski

--- Kraj citata ---

evo stavio sam malopre diznu 62 pa idem sad probati dal ima poboljsanja i snimicu digitalcem pa stavljam video....  :glasses9:

Jedno pitanje: crevo koje ide iz airboxa ulazi u neku malu dellorto pumpu i izlazi iz pumpe dalje prema spuhu... (ono crevo sto sam sklonio kad sam stavio drugi spuh)...znam cemu sluzi, euro norme i to....   e sad interesuje me sledece, da li je ta pumpa prikljucena na radilicu tj da li sada bezveze opterecuje radilicu i mogu li je nekako iskljuciti s obzirom da mi nema nikakvu funkciju ? ? ?  :icon_scratch:

možeš iskljućit da,jer sad ta pumpa se još vrti preko radilice,kad skineš pumpu dolje ima jedan ležaj u excentru koji leži na polutki radilice,izvadiš taj ležaj van i pumpa je isključena,vratiš nazad pumpu da ti dihta blok........imaš na pežo forumu detaljno o tome moj post u FAQ

--- Kraj citata ---

stark1:
e HAC da te pitam,posto si strucnjak za peugeot..umene navuce do 60,i to bas ono sporo i nece dalje na ravnome...a nizbrdo kad idem preleti 80...pa sta trebam da uradim??

Hrga:

--- Citat: hac - 25 Svibanj, 2008, 19:42:43 ---možeš iskljućit da,jer sad ta pumpa se još vrti preko radilice,kad skineš pumpu dolje ima jedan ležaj u excentru koji leži na polutki radilice,izvadiš taj ležaj van i pumpa je isključena,vratiš nazad pumpu da ti dihta blok........imaš na pežo forumu detaljno o tome moj post u FAQ

--- Kraj citata ---

hmm pa ako se skine samo taj lezaj, ipak ostaje problem velikog volumena kartera? to si ti reko  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju