Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (79/96) > >>

pitaNS:
Danas štelovao karb, diznu ubo broj 88...Ta mu leži.... scoot lepo radi, živahniji je nego sa fabričkim airboxom a ne dernja se kao gljiva...
i oprao ga, he,he   :toothy12:

Sledeće šta imam u planu........
Kupio sam polovne piaggio zadnje polutke sa kvačilom koje su dosta veće od fabričkih...U planu imam da stavim te polutke, jer pašu na osovinu, i da nabavim nekakav duži remen kako bi ih iskoristio u potpunosti! To mi dođe kao neki overrange...

naravno nije plug&play...
Moram malo karter dekla pobrusiti jer zapinje s gornje strane...vidite na slikama!
na ovim slikama se vidi da je gore dosta tesno dok je dole ok!

b_l_a_c_k:
ajd nemojte me sad popljuvat..ali ja mislim da sa vecim polutkama natrag neces nista dobiti na vecoj brzini..

jer kako se povecavaju obrtaji, remen se na polutkama kvacila spusta i tako nista ti ne znaci to sto su vece polutke..

jedino vece polutke variomata, onda mozes racunat da dobijes na krajnjoj...  :dontknow:

pitaNS:
mislim da si u pravu black!

al na startu bi sigurno trebao dobiti...Jedino ne znam da li je i piaggio variomat veći i da li mi paše?  Zna neko?

speed:

--- Citat: pitaNS - 23 Lipanj, 2009, 20:53:52 ---mislim da si u pravu black!

al na startu bi sigurno trebao dobiti...Jedino ne znam da li je i piaggio variomat veći i da li mi paše?  Zna neko?

--- Kraj citata ---
puno je veci

vpucko:
a vecim variomatom ili u opciji sa svojim variomatom onda ti svakako treba deblji remen,,, jer ovako neces nista dobit,,, dulji remen nece ti ga spustit do kraja na polutkama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju